Китайський next-gen. У новому відео Black Myth: Wukong показали графіку з трасуванням променів

На каналі Nvidia GeForce з'явилася велика демонстрація гри Black Myth Wukong. Це рольовий екшен у світі китайської міфології. Протягом кількох років гра періодично привертає увагу красивими демонстраціями та технологічною графікою.

У новому відео ми можемо спостерігати красивий ліс та видовищні битви з монстрами. І все це у форматі 4K. Black Myth: Wukong підтримуватиме трасування променів та технологію інтелектуального масштабування Nvidia DLSS.

Гра створюється на движку Unreal Engine 5. Проєкт не має точної дати виходу, але судячи з геймплейної демонстрації розробка вже на фінальній стадії. Не вказано, на якій відеокарті записано демонстрацію. Можна припустити, що це представник нової серії GeForce RTX, анонс якої може відбутися найближчим часом.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

ASUS розкрила подробиці про плати ROG Crosshair X670E Hero, ROG Strix X670E-E Gaming та TUF Gaming X670E-Plus

Компанія ASUS випустила пресреліз, присвячений топовим материнським платам для процесорів AMD Ryzen 7000 (Raphael). Представлена трійця включає моделі ROG Crosshair X670E Hero, ROG Strix X670E-E Gaming та TUF Gaming X670E-Plus на додаток до ROG Crosshair X670E Extreme, анонсованої раніше.

AMD AM5

ASUS ROG Crosshair X670E Hero оснащена (18+2)-фазною системою живлення процесорного гнізда, причому кожна фаза розрахована на струм 110 А. Силові елементи отримали ефективну систему охолодження, а загалом радіатори покривають вагому частку площі плати.

X670E

На ROG Crosshair X670E Hero розпаяно пару слотів PCIe 5.0 x16. Також плата отримала один слот M.2 з підтримкою протоколу PCIe 5.0 на додаток до двох M.2 з PCIe 4.0. Крім того, до переваг новинки можна віднести аудіочип ESS ES9218PQ, бездротовий модуль Wi-Fi 6E та порти USB 4.

X670E

Модель ROG Strix X670E-E Gaming WiFi за позиціюванням знаходиться на сходинку нижче, ніж ROG Crosshair X670E Extreme та ROG Crosshair X670E Hero. Але все ж таки вона здатна задовольнити запити вимогливих геймерів та ентузіастів.

X670E

Материнська плата пропонує (18+2)-фазну систему живлення, слоти PCIe 5.0 x16 та M.2 (PCIe 5.0 x4) з масивним радіатором SSD у комплекті. Є вбудований індикатор POST-кодів та кнопка живлення, що дозволяє легко виконати попереднє тестування перед збиранням усієї системи.

X670E

У лінійці TUF Gaming компанія має намір запропонувати необхідну продуктивність, надійність, практичність та конкурентну ціну. Наприклад, оснащення моделі ASUS TUF Gaming X670E-Plus WiFi багато в чому не поступається дорожчим платам ROG Crosshair та ROG Strix.

X670E

Зокрема, є один слот PCI Express 5.0 x16 для відеоприскорювачів, чотири порти M.2 (1х PCIe 5.0, 2х PCIe 4.0 та 1х PCIe 3.0), бездротовий модуль Wi-Fi 6E та широкий спектр функцій Q-Design, у тому числі масив світлодіодів Q-LED для діагностики системи

X670E

Обговорити в форумі (коментарів: 82)