Seasonic забезпечить власників блоків живлення Prime та Focus кабелем 12VHPWR

Вихід нового покоління ігрових відеокарт GeForce RTX підштовхнув компанію Seasonic забезпечити власників фірмових блоків живлення кабелем 12VHPWR. Його можна буде безплатно отримати до 1000- та 1300-ватних пристроїв лінійок Prime та Focus. Роздача почнеться наступної середи, 12 жовтня, й триватиме до вичерпання запасів кабелів (точну кількість Seasonic не вказує).

Seasonic

Вищезгадана пропозиція поширюється на блоки живлення, куплені протягом останніх 12 місяців. Щоб безплатно отримати кабель 12VHPWR необхідно буде надати докази купівлі як самого БЖ, так і графічної карти. Детальні умови програми лояльності буде оголошено ближче до старту роздачі.

Seasonic

Нагадаємо, що наприкінці минулого місяця Seasonic представила лінійку джерел живлення Vertex. Ці БЖ відповідають вимогам стандарту ATX 3.0 та оснащені (12+4)-контактним роз'ємом 12VHPWR для відеокарт нового покоління.

Джерело:
Seasonic

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Ігровий ноутбук XMG Apex 15 Max оснащується процесором AMD Ryzen 7 5800X3D

Німецька компанія XMG підготувала до релізу нову конфігурацію ноутбука Apex 15 Max. Основою пристрою послужив настільний процесор AMD Ryzen 7 5800X3D, який раніше не зустрічався в мобільних комп'ютерах. Даний CPU є одним з останніх «камінців» для платформи AM4 та, як показують тести, не сильно поступається чипам Ryzen 7000 (Raphael) з ігрової швидкодії.

XMG Apex 15 Max

XMG Apex 15 Max обладнаний 15,6-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів та частотою оновлення 240 Гц. За обробку графіки відповідає дискретний відеоадаптер GeForce RTX 3060 або RTX 3070 зі 115-ватним рівнем TGP. Оснащення ноутбука також включає пару модулів оперативної пам'яті SO-DIMM DDR4-3200, два SSD формату M.2, один 2,5-дюймовий накопичувач та акумулятор місткістю 62 Вт·год. Материнська плата ноутбука виконана на чипсеті AMD B550.

XMG Apex 15 Max

Ознайомитися з детальними характеристиками ноутбука XMG Apex 15 Max, а також погратися з конфігуратором можна за посиланням. Варто додати, що в ролі ODM-виробника ноутбуків XMG виступає відома компанія Clevo, тому найближчим часом лептопи з процесором AMD Ryzen 7 5800X3D напевно представлять інші партнери тайванців, наприклад, Dream Machines.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Fallout виповнюється 25 років: в Amazon Prime Gaming можна забрати Fallout 76

Серія Fallout, безумовно, входить до пантеону найкращих комп'ютерних рольових ігор та встигла завоювати любов безлічі геймерів по всьому світу.

Fallout 25 лет!

Перші «Жителі Сховища» вирушили у мандрівку за водяним чипом 10 жовтня 1997 року — саме в цей день відбувся реліз Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game на ринках Північної Америки для операційних систем MS-DOS та Windows 95.

Компанія Bethesda, яка має права на Fallout, підготувала цілий місяць активностей з нагоди знаменної дати. Їх можна знайти на спеціальній сторінці fallout25.com.

Fallout 76

Мабуть, головним подарунком є можливість отримати багатокористувацьку рольову гру Fallout 76 для Windows Store в рамках підписки Amazon Prime Gaming. Її можна оформити на пробний період, при цьому ігри дістануться безплатно та назавжди.

З 4 по 11 жовтня пройде тиждень безплатної гри Fallout 76 у Bethesda Store. Власники абонемента Xbox Game Pass Ultimate можуть отримати місяць передплати Fallout 1st, доступний до 24 жовтня.

Bethesda також підтвердила, що випустить нове оновлення для гри Fallout Shelter — перше за чотири роки. У ньому буде представлена лінійка квестів на інопланетну тематику з новими ворогами та новою зброєю, нові мешканці та нова тема кімнат для Сховищ.

Джерело:
Bethesda

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Nvidia закриє російський підрозділ до кінця жовтня

Наслідуючи приклад інших високотехнологічних компаній, Nvidia вирішила закрити свій російський підрозділ. Про це повідомляє веб-видання Forbes із посиланням на власні джерела та коментарі представників чипмейкера. Додамо, що офіційне постачання продукції у країну-агресор Nvidia припинила ще в березні, а в липні перестала продовжувати ліцензії на програмне забезпечення російським компаніям.

Хуанг

Закрити російський офіс Nvidia планує до кінця жовтня. Про своє рішення Nvidia повідомила співробітникам 30 вересня, пояснивши його «неможливістю забезпечити їхню ефективну роботу». В цей час штат підрозділу налічує близько 240 осіб, переважно інженерів, яким надано можливість продовжити роботу в інших країнах. Наприклад, у квітні Nvidia анонсувала відкриття науково-дослідного центру у столиці Вірменії.

Джерело:
Forbes

Обговорити в форумі (коментарів: 34)