В Epic Games Store можна забрати F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Сьогодні у цифровому магазині Epic Games Store стартувала роздача нової гри. Замість Death Stranding тепер пропонують безоплатно додати до своєї бібліотеки метроідванію F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Це можна робити до завтрашнього вечора, після чого в Epic Games Store розпочнеться роздача чергової таємної гри.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch вийшла восени минулого року та була досить тепло зустрінута як критиками, так і пересічними геймерами. Рейтинг проєкту на веб-ресурсі Metacritic складає 81/100 при 7,1 бала User Score, а Steam характеризує його огляди як «Дуже схвальні». З особливостей гри можна відзначити підтримку технології Nvidia DLSS 3, яка доступна лише на відеокартах GeForce RTX 40-ї серії.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Названо найкрасивіші ігри 2022 року за версією Digital Foundry

Редакція відомого каналу Digital Foundry, присвяченого технологіям та розбору графіки в іграх, підбила підсумки року, визначивши ігри з найкращою графікою. До трійки лідерів потрапили Horizon: Forbidden West, The Callisto Protocol та Portal RTX.

Гра Horizon: Forbidden West стала головним ексклюзивом консолей Sony PlayStation 4 і PlayStation 5. Рівень візуального виконання та деталізації світу тут справді чудові. Розробники вичавили всі соки з доступної архітектури. Хорор The Callisto Protocol також порадував технологічною графікою, на PC гра демонструє відмінну роботу з тінями та кращі віддзеркалення завдяки трасуванню променів. Portal RTX став головним технологічним ексклюзивом платформи PC, продемонструвавши можливості модернізації старих ігор завдяки новим технологіям трасування. Portal RTX створювався за допомогою інструментарію Nvidia RTX Remix, який у майбутньому планують відкрити для загального доступу.

Також редакція Digital Foundry відзначила графіку в Dying Light 2: Stay Human, Need for Speed Unbound, оновлений Fortnite на рушії Unreal Engine 5.1, A Plague Tale: Requiem, Warhammer 40000: Darktide, The Last of Us: Remastered та Gran Turismo 7.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)