Acer анонсувала онлайн-презентацію next@acer з трансляцією із Києва

Українське представництво Acer запрошує на щорічну пресконференцію next@acer. В її рамках відбудеться анонс нових продуктів вендора, зокрема геймерських пристроїв під брендом Predator. Для української аудиторії, як і в минулі роки, передбачено окрему трансляцію із Києва з розіграшем призів. Старт презентації — третього січня о 19:00 за київським часом.

Acer

Слідкувати за презентацією next@acer можна як у цьому матеріалі, так і на офіційному YouTube-каналі Acer Ukraine. Умови розіграшу буде оголошено під час трансляції. Щодо призового фонду, то він включає:

  • один ігровий монітор Acer Nitro VG270;
  • один ексклюзивний міні-холодильник Predator;
  • три плюшеві іграшки Predator Buddy;
  • п'ять фірмових шапок Predator.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

У перегріві еталонних карт Radeon RX 7900 XTX може бути винен дефект випарної камери

За останні тижні в Мережі з'явилося чимало скарг від  власників відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX. Вони нарікають на високі температури графічного процесора Navi 31, що призводить до високого шуму системи охолодження та зниження робочих частот GPU. Насамперед ця проблема зачіпає карти еталонного дизайну. У них різниця між середньою температурою відеоядра і температурою в гарячій точці може досягати 50°C, причому значення GPU Hotspot з легкістю зростає до 110°C.

Radeon RX 7900 XTX

Імовірну причину перегріву 3D-прискорювачів AMD Navi 31 знайшов німецький ентузіаст Роман «der8auer» Хартунг. Він придбав для експериментів чотири еталонні відеокарти Radeon RX 7900 XTX. У ході дослідів Роман виявив, що при горизонтальному встановленні відеокарти нагріваються набагато швидше, а температура GPU Hotspot легко досягає 110°С.

Radeon RX 7900 XTX

У подальших експериментах він перевірив, як поводитимуться відеокарти при зміні орієнтації під навантаженням. Виявилося, що при перевороті Radeon RX 7900 XTX з вертикального у горизонтальне положення спостерігається зростання температури графічного процесора. Однак при поверненні відеокарти у вихідне положення температури залишаються на тому самому високому рівні.

Radeon RX 7900 XTX

Як вважає der8auer, найбільш вірогідним поясненням такої поведінки еталонних відеокарт Radeon RX 7900 XTX є проблеми з випарною камерою. Наприклад, неправильно розрахована кількість рідини всередині або інший конструктивний недолік, який перешкоджає правильній циркуляції.

Що стосується AMD, то чипмейкер називає температуру GPU Hotspot у 110°C допустимою для відеокарт Radeon RX 7900 XTX. В той самий час тим, хто зіткнувся з тротлінгом еталонних моделей через перегрівання, рекомендується звернутися до служби підтримки.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 81)