Ubisoft дарує Rayman Raving Rabbids

Свій розпродаж на честь Місячного Нового року запустила компанія Ubisoft. У видавця не так багато великих проєктів, що вийшли за останні кілька років. Але це непоганий шанс купити Far Cry 6 та Assassin's Creed Valhalla зі знижкою у 67%. Також можна безплатно отримати на свій акаунт Ubisoft Connect гру Rayman Raving Rabbids.

Це весела гра з кумедними мінііграми про шалених кроликів. Rayman Raving Rabbids вийшла у 2007 році, але навіть зараз сподобається дітям та дорослим. Детальніше можна почитати в огляді на нашому сайті.

Безплатна роздача в магазині Ubisoft триватиме до 23 січня

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

У Steam стартувало кілька розпродажів до Місячного Нового року

В ігровому магазині Steam запустили кілька розпродажів, присвячених Місячному Новому року. Запущено акцію зі знижками на китайські ігри. Навряд чи ви знайдете в списку відомі проєкти, але серед них трапляються самородки на кшталт FIST: Forged In Shadow Torch.

Свій розпродаж проводить SEGA, і тут уже список пропозицій цікавіший — Total War: Three Kingdoms, серія Yakuza, Bayonetta та багато інших відомих ігор. Також у розпродажі беруть участь ігри від Capcom. Збірник 2023 Devil May Cry Lunar New Year Pack, до якого входять усі ігри серії, коштує 439 грн. Діють значні знижки на серії Resident Evil, Monster Hunter, Dead Rising та інші. Просте видання Resident Evil Village віддають за пів ціни – 499 грн.

Йде розпродаж ігор Rockstar Games, в рамках якого Red Dead Redemption 2 можна купити лише за 296 грн, а нову збірку Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition віддають за пів ціни у 749 грн.

Багато цікавих пропозицій на окремому розпродажу рольових ігор. Тут по значній знижці можна придбати The Witcher 3, Horizon Zero Dawn, Disco Elysium, Wastelands 3 і багато класичних RPG від BioWare.

У розпродажі також беруть участь ігри BANDAI NAMCO та Xbox Game Studios. Якщо хотіли розширити свою ігрову бібліотеку, треба поквапитися. Деякі знижки діють до кінця січня, окремі розпродажі продовжаться до 2 лютого. А розпродаж рольових ігор закінчиться вже 26 січня.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

ASRock підготувала карту розширення на основі чипсета AMD

Компанія ASRock підготувала незвичайну карту розширення X670 XPANSION KIT, яка перетворить материнську плату AM5/B650 у більш просунуту на базі логіки X670. Випробувати новинку пощастило YouTube-каналу Level1Techs.

X670 XPANSION KIT

Набір системної логіки X670, як відомо, використовує дві мікросхеми від хаба B650. Завдяки такому підходу AMD вдалося заощадити на розробці чипсета для платформи AM5, фактично доручивши ASMedia Technology створення однієї універсальної мікросхеми.

AMD X670
Дві мікросхеми-хаба у складі ASUS ROG Crosshair X670E Gene

ASRock вирішила розмістити другу мікросхему логіки на карті розширення PCI Express 4.0 x4. Вона оснащена двома роз'ємами M.2 під твердотілі накопичувачі, 10-гігабітним Ethernet, трьома портами USB Type-A, одним USB Type-C, а також двома SATA 6 Гбіт/с.

X670 XPANSION KIT

На жаль, ASRock X670 XPANSION KIT підтримується далеко не всіма платами AM5/B650. Для її роботи повинен бути передбачений додатковий роз'єм, який є, наприклад, на спеціальній версії ASRock B650 LiveMixer. Саме з нею вдалося ознайомитись Level1Techs.

В цей час ASRock X670 XPANSION KIT не набула статусу серійного продукту. Можна сказати, що ASRock поки що «промацує» ринок, проте незвичайна новинка напевно б зацікавила ПК-ентузіастів.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Збірник Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition тепер доступний у Steam

Компанія Rockstar Games випустила збірку класичних ігор серії Grand Theft Auto у Steam. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition вийшов ще в листопаді 2021 року, але був доступний лише у сервісі Rockstar Games Launcher. Тепер перевидання можна вільно купити у сервісі Steam, а незабаром трилогія з'явиться в Epic Games Store.

У набір Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition входять такі ігри:

  • Grand Theft Auto III;
  • Grand Theft Auto: Vice City;
  • Grand Theft Auto: San Andreas.

Всі ігри відтворені на движку Unreal Engine 4. Розробники зберегли ретро-стилістику, але трохи покращили деталізацію, дальність відображення та додали сучасні ефекти. На старті збірка отримала багато негативних відгуків через баги та високі системні вимоги. Також не всім сподобалася стилістика, коли ігри дуже нагадували старі версії.

Зараз Grand Theft Auto: The Trilogy можна купити у Steam зі знижкою 50% лише за 749 грн. Також стартував розпродаж всіх ігор Rockstar Games, інші проєкти компанії пропонуються за ще смачнішою ціною. Зараз ви можете купити Red Dead Redemption 2 лише за 296 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Nvidia може відправити «на пенсію» серію мобільних відеоадаптерів GeForce MX

Протягом багатьох років Nvidia пропонувала окрему лінійку графічних прискорювачів для ноутбуків початкового рівня. Відеоадаптери GeForce MX чудово справлялися з декодуванням відео та навіть могли використовуватися для запуску невибагливих ігор. Однак моделі GeForce MX550 та MX570, представлені наприкінці 2021-го, можуть стати останніми представниками цієї серії, повідомляє веб-ресурс ITHome.

Одна з головних причин, що підштовхнули Nvidia відправити «на пенсію» серію GeForce MX — зростання швидкодії інтегрованих графічних ядер. На сьогодні продуктивності iGPU досить більшості пересічних користувачів, тому у вендорів немає причин оснащувати ноутбуки малопотужною дискретною графікою. Наприклад, відеоядро Radeon 780M у складі гібридних чипів AMD Ryzen 7000 (Phoenix) має обігнати за швидкодією дискретну GeForce MX570.

До того ж у Nvidia вже є малопотужні GPU в мобільному сімействі Ada Lovelace. Рівень Total Graphics Power у моделей GeForce RTX 4050/4060/4070 Laptop можна налаштувати в діапазоні від 35 до 115 Вт, тому випускати відеоадаптери GeForce MX зі схожим показником TGP не має сенсу.

GeForce RTX

Обговорити в форумі (коментарів: 12)