Чат-бот Google Bard AI допоможе писати програмний код

Після приголомшливого успіху ChatGPT від Open AI та впровадження покращеного пошуку на його основі в Microsoft Bing компанія Google прискорила свої розробки в цій сфері. І нещодавно у тестовому режимі для жителів США та Британії запущено чат-бот зі штучним інтелектом Bard AI.

З моменту запуску цієї моделі ШІ максимальну популярність набули запити, пов'язані з програмуванням. Тому розробники з Google оновили Bard AI, щоб покращити його можливості у цій сфері. Тепер Bard AI став більш компетентним у питаннях розробки, налагодження та пояснення програмного коду. Він може працювати з більш ніж 20 мовами програмування, включаючи C++, Go, Java, Javascript, Python і Typescript.

Штучний інтелект допоможе транслювати код з однієї мови на іншу. Чат-бот дозволяє легко експортувати код Python до Google Colab. Також він може допомогти з написанням функцій для Google Sheets. Тепер Google Bard AI перетворюється на потужного помічника, який допоможе оптимізувати час та позбавить якихось простих рутинних операцій.

Джерело:
Google

Обговорити в форумі (коментарів: 72)

Ubisoft випустить Far Cry 6 у Steam

У 2019 році компанія Ubisoft вирішила піти зі Steam і почала випускати нові ігри лише у своєму сервісі Ubisoft Connect та магазині Epic Games Store. Однак наприкінці минулого року цю політику було переглянуто і французький видавець почав поступово повертатися на платформу Valve. Першою такою грою стала остання частина Assassin's Creed Valhalla. Потім у Steam було випущено й інші старі ігри.

Тепер дійшла черга до Far Cry 6. Гра вже має сторінку, а доступна вона стане 11 травня. Оригінальна версія Far Cry 6 вийшла в Ubisoft Connect 7 жовтня 2021 року. Пізніше, 8 червня, у Steam також стартує спортивна гра Riders Republic. 15 червня очікується реліз Tom Clancy's Rainbow Six Extraction (оригінальна версія вийшла у січні 2022 року). 22 липня у Steam запустять Monopoly Madness.

Під питанням доля майбутніх проєктів Ubisoft. Поки не ясно, чи виходитимуть вони в Steam з настільки великою затримкою або видавець запускатиме ігри одночасно у всіх сервісах.

Обговорити в форумі (коментарів: 26)