Продано два мільйони копій Street Fighter 6

Компанія Capcom поділилася успіхами файтингу Street Fighter 6, що стартував місяць тому. Згідно з останнім пресрелізом, тираж Street Fighter 6 перевищив два мільйони копій. Сукупні продажі серії за її 35-річну історію склали понад 50 мільйонів копій у всьому світі.

Street Fighter 6 доступна на PC, консолях PlayStation 5, PlayStation 4 та Xbox Series X|S. Capcom продовжує активно підтримувати проєкт. Днями анонсували нового бійця Рашида, якого додадуть у гру в рамках Year 1 Character Pass вже 24 липня.

Успіхи гри скромніші за результати Resident Evil 4 — за місяць гра розійшлася тиражем близько чотирьох мільйонів. Але й кількість фанатів у серії Resident Evil помітно вища, оскільки франшиза більш розкручена та ігри в цій серії виходять частіше.

Джерело:
Insider-gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Нові подробиці та релізний тизер Baldur's Gate 3

Larian Studios провела велику презентацію, присвячену виходу рольової гри Baldur's Gate 3. У ході трансляції показали просунутий редактор персонажів, який дозволяє змінювати багато зовнішніх елементів героя, аж до ластовиння, зморшок та пірсингу.

У грі також буде унікальний персонаж Dark Urge, який не пам'ятає минулого та відчуває постійну жагу до вбивств. Аудиторії представили одного з головних лиходіїв гри Оріна Рудого. Розробники згадали про можливість комбінування класових навичок. За потреби можна буде скинути усі характеристики без старту нового проходження. Також у грі будуть романтичні стосунки між представниками різних рас. Відносини із супутниками по команді залежать від ваших вчинків, при цьому реакція у відповідь може бути зовсім непередбачуваною.

Перший акт, який був доступний у ранньому доступі, стане ще більшим. У фінальному релізі у першому акті буде на 33% більше діалогів.

Baldur's Gate 3 виходить 3 серпня на PC та 6 вересня на PlayStation 5. Також триває робота над версією для Xbox Series X/S, але дата виходу гри для цих консолей поки що не визначена.

Обговорити в форумі (коментарів: 42)