Системні плати MSI Z790 Max дозволять з легкістю розігнати CPU Core 14-го покоління понад 6,0 ГГц

З нагоди релізу процесорів Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh) виробники материнських плат готуються вивести на ринок нові рішення для платформи LGA1700. Зокрема компанія MSI розробила лінійку Z790 Max. Ці системні плати запропонують не лише краще оснащення щодо випущених раніше моделей, але й низку нових функцій.

MSI Z790 Max

Вендор передбачив можливість автоматичного розгону P-ядер понад 6,0 ГГц. Відповідна опція була помічена в меню UEFI материнської плати MEG Z790 Ace Max, причому у власників буде можливість швидко підвищити максимальну частоту до 6,3 ГГц. Цей параметр, ймовірно, буде доступним у випадку флагманського Core i9-14900K(F), який «з коробки» працює на частоті до 6,0 ГГц. В інших моделей максимальний показник напевно виявиться нижче.

MSI Z790 Max

До продажу перші процесори Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh) мають надійти у середині жовтня. До речі, раніше цього місяця стали відомі рекомендовані ціни материнських плат MSI Z790 Max.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Опубліковано новий трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Компанія CD Projekt Red представила новий трейлер довгоочікуваного сюжетного доповнення Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Це ролик із живими акторами, який перемежується ігровими кадрами.

Ідріс Ельба розповідає про те, як вижити у світі Cyberpunk 2077. Треба ризикнути всім, щоб зірвати куш.

Реліз Phantom Liberty відбудеться 26 вересня на всіх платформах, включаючи PC. В українському Steam гру можна придбати на 549 грн.

Також днями вийшло безплатне оновлення 2.0 для базової гри. Воно вносить правки у прокачування, інтелект ворогів та поведінку поліції. Вихід оновлення повернув інтерес до гри, і піковий онлайн Cyberpunk 2077 досяг 115,5 тисяч одночасних гравців. Непогані показники популярності для однокористувацької гри трирічної давнини.


Статистика SteamDB

Також у Cyberpunk 2077 2.0 вперше з'явилася технологія Nvidia DLSS 3.5 із реконструкцією променів. Вона дозволяє точніше відтворювати віддзеркалення та усуває неточності, які виникають при звичайному шумоподавленні з DLSS.

Реконструкція променів працює на всіх поколіннях RTX-відеокарт, починаючи із серії GeForce RTX 2000.

Обговорити в форумі (коментарів: 89)