Розробники HWiNFO готуються до виходу GeForce RTX 4080 Super

Останнім часом у Мережі неодноразово виринала інформація про підготовку оновленої лінійки відеокарт GeForce RTX 4000. Неофіційні джерела приписують Nvidia роботу як мінімум над трьома новими моделями. Одна з новинок була згадана розробниками утиліти HWiNFO в описі майбутньої версії утиліти. У свіжій версії програми буде реалізована підтримка відеокарти GeForce RTX 4080 Super.

GeForce RTX

Від неофіційних джерел тим часом надійшли нові подробиці про характеристики оновлених карт GeForce RTX 40-ї серії. Вищезгадана GeForce RTX 4080 Super має отримати повноцінну конфігурацію GPU AD103 з 10 240 ядрами CUDA (проти 9728 ядер у звичайної GeForce RTX 4080). Шина пам'яті налічує 256 розрядів, як і в актуальної моделі, тобто обсяг буфера GDDR6X найімовірніше складе 16 Гбайт. Попередні специфікації інших Super-новинок Nvidia зібрані у таблиці.

GeForce RTX

Джерела:
HWiNFO
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 51)

У GOG дарують гру Blacksad: Under the Skin

Нещодавно в Steam стартував спеціальний розпродаж на честь Гелловіна. Аналогічна акція проходить зараз у GOG, де безліч старих і не дуже старих ігор продаються за знижками. Також магазин дарує користувачам одну безплатну гру. Це детективна адвенчура у нуарному стилі Blacksad: Under the Skin.

Це ігрова адаптація франко-іспанських коміксів про суворого детектива у світі антропоморфних тварин. У гри приємна графіка та гарні відгуки. Так що цей детектив може сподобатися поціновувачам жанру.

Роздача триватиме до 30 жовтня.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)