Анонсовано доповнення Vessel of Hatred для Diablo IV

Під час BlizzCon 2023 компанія Blizzard порадувала гравців Diablo IV анонсом першого повноцінного доповнення.

Vessel of Hatred продовжить похмуру історію, розказану в оригінальній грі. Геймери вирушать у новий регіон Наханту і дізнаються, що сталося із втіленням зла Мефісто. Також у DLC Vessel of Hatred з'явиться зовсім новий ігровий клас.

Нещодавно у Diablo IV розпочався «Кривавий» сезон. Одночасно гра стала доступна в сервісі Steam, але не набула високої популярності. У Steam вона отримала багато негативних відгуків та невисокий онлайн, за мірками такого розкрученого проєкту.

Diablo IV: Vessel of Hatred вийде наприкінці 2024 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Відеокарта Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora Edition отримала заводський розгін GPU та пам'яті

Sapphire Technology підготувала до випуску 12-гігабайтну відеокарту Radeon RX 6750 GRE у модифікації Aurora Edition. Ця модель примітна заводським розгоном не тільки графічного процесора, але й пам'яті GDDR6.

Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora

Нагадаємо, Radeon RX 6750 GRE 12GB позиціюється як рішення для 1440p-геймінгу та фактично є перейменованою Radeon RX 6700 XT. Разом із новою назвою відеокарта отримала нову рекомендовану ціну — від 289 доларів. AMD також пропонує 10-гігабайтну Radeon RX 6750 GRE, отриману в результаті ребрендингу Radeon RX 6700.

Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora

Модель Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora Edition отримала систему охолодження з трьома вентиляторами та займе в системному блоці три слоти розширення. На торці у неї розпаяні 6- та 8-контактні роз'єми додаткового живлення, а набір відеовиходів представлений трьома DisplayPort 1.4 та одним HDMI 2.1. Частотна формула GPU збільшена з еталонних 2439/2581 МГц (Game/Boost Clock) до 2475/2585 МГц, відеопам'ять замість 16 Гбіт/с функціонує на швидкості 18 Гбіт/с.

Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora

У Китаї відеокарту Sapphire Radeon RX 6750 GRE Aurora Edition зараз можна придбати за 2499 юанів (еквівалент $340), що на 5% вище за місцеву рекомендовану ціну. Щодо термінів появи новинки за межами Піднебесної інформації наразі не надходило.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Blizzard анонсувала три доповнення для World of Warcraft та Cataclysm для WoW Classic

Blizzard провела великий захід BlizzCon 2023. Під час презентації анонсовано нові доповнення для найпопулярнішої у світі MMORPG World of Warcraft. На честь 20-річчя гри буде запущено десяте доповнення під назвою The War Within.

На честь анонсу представлено офіційний кінематографічний трейлер та ролик з описом змін у грі. У World of Warcraft: The War Within гравців чекає багато нових локацій та нові вороги з глибин Азерота.

Це доповнення ввійде до Worldsoul Saga із трьох частин:

  • World of Warcraft: The War Within
  • World of Warcraft: Midnight
  • World of Warcraft: The Last Titan

Також оновлення чекає на тих, хто грає в класичний World of Warcraft. Розробники анонсували вихід World of Warcraft Cataclysm Classic. Його запустять на початку наступного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 49)