CI Games вже планує продовження Lords of The Fallen

Минулого року було кілька гарних послідовників серії Dark Souls. Найкращими з них стали Lies of P та Lords of The Fallen. Друга гра є перезапуском однойменного проєкту 2014 року. На відміну від оригіналу, нова версія здобула велику популярність. Цьому не завадили навіть певні технічні проблеми на старті. За 10 днів з моменту релізу було продано два мільйони копій гри.

Не дивно, що видавець вже планує продовження. З'явилася інформація про найближчі проєкти польської компанії CI Games. Це Death of Fallen, котрий очевидно продовжує успішний Lords of The Fallen. Над проєктом працює студія Hexworks, яка створювала оригінальний Lords of Fallen. Нова гра теж буде використовувати рушій Unreal Engine 5, стане більш амбітною та доступнішою для широкої аудиторії. Death of Fallen запланована на 2026 рік. Паралельно Hexworks працює над покращенням Lords of The Fallen, гра отримає багато безплатного контенту.

Також CI Games планує Gate to Gehenna (Project Survive) в абсолютно новому ігровому всесвіту. Продовження отримає легендарна серія стелс-шутерів Sniper Ghost Warrior, але подробиць про майбутній проєкт немає. Четверта нова гра CI Games — це багатокористувацький тактичний шутер, який проходить під кодовою назвою Project Scorpio.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Розкрито ціни Super-відеокарт GeForce RTX 40-ї серії

Напередодні офіційного анонсу стали відомі нові подробиці про відеокарти GeForce RTX 40 Super. «Зелені» мають представити їх завтра ввечері. Ми вже знаємо технічні характеристики та деякі інші особливості новинок, на кшталт повсюдного використання роз'єму 12VHPWR, а тепер з'ясувалися рекомендовані ціни новинок.

GeForce RTX 40 Super

Згідно з останньою інформацією, Nvidia встановила рекомендовану ціну GeForce RTX 4080 Super на рівні $999. Це на 200 доларів менше, ніж вона просила за звичайну GeForce RTX 4080 на момент релізу. Відеокарта GeForce RTX 4070 Ti Super коштуватиме від $799, а за GeForce RTX 4070 Super доведеться викласти від 599 доларів. Все це супроводжуватиметься додатковими знижками на раніше випущені моделі.

GeForce RTX 40 Super
GeForce RTX 4070 Super вже відмітилась у базі Geekbench

Очікується, що звичайні GeForce RTX 4080 та RTX 4070 Ti будуть поступово виведені з продажу. Вперше про зупинку виробництва цих моделей ми почули у середині листопада. В той самий час GeForce RTX 4070 й RTX 4070 Super будуть співіснувати на ринку. Порівняти характеристики Super-відеокарт та їх попередниць можна у таблиці.

GeForce RTX 40 Super

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 71)