Представлено релізний трейлер Last Epoch

Незабаром стартує фінальна версія амбітної Action-RPG у стилі Diablo. Проєкт Last Epoch розробляє незалежна студія Eleventh Hour Games, створена фанатами жанру. На гру спочатку збирали кошти на майданчику Kickstarter, а пізніше запустили в ранньому доступі Steam. У сервісі Valve в Last Epoch вже високий рейтинг та багато позитивних оглядів. Гру хвалять за баланс між глибокими механіками, складністю та низьким порогом входження для новачків.

У пафосному трейлері нам показують яскраву нарізку бойових сцен та знайомлять із різними ігровими класами. Випустити фінальну версію Last Epoch 1.0 обіцяють 21 лютого 2024 року.

Для гри рекомендується процесор не слабший за Intel Core i5 6500 або AMD Ryzen 3 1200, 16 гігабайтів пам'яті, відеокарта GeForce GTX 1060 та 20 гігабайтів вільного місця для встановлення на SSD.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Технологія AMD FSR 3 з генерацією кадрів додана в The Talos Principle 2 та інші ігри

Днями ми писали про чергову гру з офіційною підтримкою технології масштабування AMD FSR 3 — це Modern Warfare III та Warzone. Але список сумісних проєктів швидко розширюється. Тепер передова технологія AMD з генерацією кадрів доступна ще у трьох іграх: Talos Principle 2, Estencel та Farming Simulator 22.

Talos Principle 2 — це масштабна пригода-головоломка у світі, де роботи замінили вимерле людство. Гра з філософським сюжетом про сенс життя та самосвідомість. Estencel — це інді-екшен у стилі Souls. А кількома днями раніше масштабування FSR 3 також було додано до Farming Simulator 22. Разом із вказаними іграми список проєктів з FSR 3 тепер нараховує дев'ять позицій:

  • Avatar: Frontiers of Pandora;
  • Forspoken;
  • Immortals of Aveum;
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name;
  • MotorCubs RC;
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 (і Call of Duty: Warzone);
  • Farming Simulator 22;
  • Talos Principle 2;
  • Estencel.

Технологія AMD FSR 3 поєднує техніку масштабування з генерацією додаткових проміжних кадрів, що дозволяє серйозно підвищити загальну плавність ігрового процесу. FSR 3 працює не тільки на відеокартах Radeon RX 7000/6000, а й на GeForce RTX 20/30/40. Технологію можна запустити навіть на старіших моделях. Така широка сумісність та універсальність є головною перевагою FSR 3 щодо Nvidia DLSS 3.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Intel Arrow Lake: подробиці про майбутні процесори для десктопів

У вільному доступі опинилися конфіденційні документи Intel, в яких розкриваються основні особливості настільних процесорів Arrow Lake-S та платформи LGA1851. Реліз новинок заплановано на другу половину цього року під брендом Core Ultra.

Intel Arrow Lake-S

З релізом процесорів Arrow Lake корпорація Intel перейде на багаточипове компонування в настільному сегменті. Старші моделі будуть виконані за схемою «8+16+1», тобто запропонують 8 високопродуктивних та 16 енергоефективних ядер, а також одне LP-ядро, яке, ймовірно, знаходитиметься у кристалі із системною логікою. У мобільних CPU Meteor Lake таких ядер дві штуки.

Intel Arrow Lake-S

Intel Arrow Lake-S

Оснащення Arrow Lake також включає окремий блок для прискорення операцій зі штучним інтелектом, інтегровану графіку Xe-LPG, двоканальний контролер оперативної пам'яті DDR5-6400, 20 ліній PCI Express 5.0 та чотири PCI-E 4.0. Паспортний рівень TDP становитиме до 125 Вт. Серед інших особливостей платформи варто виділити підтримку інтерфейсів Thunderbolt 4 й DisplayPort 2.1.

Intel Arrow Lake-S

Джерело:
ComputerBase

Обговорити в форумі (коментарів: 24)