ASUS може випустити нове покоління ROG Ally цього року

ASUSTeK Computer не зволікатиме з релізом наступного покоління портативної ігрової системи ROG Ally. Вендор може випустити оновлену модель вже до кінця поточного року. Цю інформацію підтвердив один зі співробітників індійського підрозділу компанії у розмові з порталом Techlusive.

ROG Ally

«Швидше за все, ми випустимо друге покоління [портативної ігрової консолі] цього року», — розповідає представник ASUS. Він також розкрив, що в Індії ASUS ROG Ally розійшлася тиражем 70-80 тисяч пристроїв. Інформація про продажі в інших країнах, на жаль, не наводиться. Але враховуючи, що для компанії це перший пристрій такого класу, вона, судячи з усього, задоволена продажами.

Про «начинку» наступного покоління ASUS ROG Ally говорити поки що рано. Можна припустити, що в її основу ляжуть гібридні процесори AMD Strix Point, реліз яких заплановано на другу половину року. Вони отримають 12 x86-ядер (чотири Zen 5 + вісім Zen 5c), а також графічний блок RDNA 3.5 на 16 Compute Units. Ще одним кандидатом на роль «серця» ROG Ally 2 є чипи Kraken Point, але їх реліз має відбутися у 2025 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

MSI Z790 MPower — недорога плата LGA1700 для оверклокінгу

Лінійка системних плат MSI LGA1700 незабаром поповниться моделлю Z790 MPower. Вона має типорозмір microATX, використовує топовий набір логіки Intel Z790 та розрахована на ентузіастів спортивного розгону. На тлі інших оверклокерських плат новинка виділятиметься порівняно невисокою ціною.

MSI Z790MPower

Система живлення процесора на платі MSI Z790 MPower виконана за 15-фазною схемою, а для підключення БЖ передбачено два 8-контактні роз'єми. Праворуч від процесорного гнізда розпаяно два слоти під модулі оперативної пам'яті DDR5 (максимальний обсяг 128 Гбайт). Заявлено підтримку планок зі швидкістю 8000 МТ/с і вище.

MSI Z790MPower

Оснащення Z790 MPower також включає два роз'єми M.2 для NVMe-накопичувачів, слоти розширення PCI Express 5.0 x16, PCI-E 4.0 x1 й PCI-E 4.0 x16@x4. Мережеві можливості представлені 2,5-гігабітним Ethernet та бездротовим модулем WI-Fi 6E/Bluetooth 5.2. Рекомендована ціна плати MSI Z790 MPower має скласти 199 доларів.

MSI Z790MPower

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 21)