Ubisoft запускає безплатну пробну версію Skull and Bones

Днями відбувся реліз морського екшену Skull and Bones. Це відомий довгобуд Ubisoft, який натхнений морськими битвами в Assassin's Creed IV: Black Flag. Гру багато разів переробляли та відкладали, але це слабко допомогло їй. Проєкт має неоднозначні відгуки, і багато гравців стверджують, що за своїми можливостями він виглядає скромніше легендарної Black Flag. Враження гравців також зіпсовані помилкою із запуском, яка виникає у деяких користувачів на різних платформах. Смішно, що на цю ж помилку скаржилися ще під час бета-тестування. На Metacriric у гри поки що мало рецензій від профільних видань та критиків, але середня оцінка вже 64 бали. Вишнею на торті є висока ціна — міжнародний цінник становить 70 доларів.

І на тлі такого «вдалого» старту компанія Ubisoft раптово оголошує про запуск пробної версії Skull and Bones, яка дозволяє грати вісім годин. Потім весь прогрес можна буде перенести у повну версію гри. Пробна версія доступна на всіх платформах, включно з PC, PlayStation 5 та Xbox Series. Комп'ютерна версія доступна у сервісах Ubisoft Connect та Epic Games Store.

Очевидно, що Ubisoft намагається всіляко привернути увагу до гри. Але такі акції зазвичай не запускають на релізі. Це натякає, що у Skull and Bones є великі проблеми.

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця

Відомий ігровий інсайдер Том Хендерсон пише, що Respawn Entertainment працює над новим проєктом по всесвіту «Зоряних війн». Творці серії Star Wars Jedi розроблюють гру про мандалорця.

У грі ми виступатимемо у ролі мисливця за головами з реактивним ранцем. Зв'язок із серіалом The Mandalorian не згадується, ймовірно, це буде самостійна історія. Завдяки ранцю в грі буде висока мобільність, персонаж зможе виконувати горизонтальні ривки та вертикальні стрибки, буде ковзання та інші трюки. За динамікою це нагадує Apex Legends.

Гра винагороджуватиме тих, хто виконує динамічні та стильні вбивства. Наприклад, відновлення персонажа пов'язане з успішними послідовностями вбивств. Герой матиме великий арсенал і набір додаткових гаджетів, в тому числі гачок-кішку, портативну ракетну установку в руці та багато іншого. Проєкт створюється без відкритого світу, у ньому будуть лінійні рівні, але події відбуватимуться на різних планетах. Не ясно, чи буде в грі багатокористувацький режим.

Про терміни виходу проєкту нічого не відомо, але згадується, що до релізу ще пройде не менше двох років.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 24.2.1 для Skull and Bones та Nightingale

На офіційному сайті AMD доступний новий графічний драйвер. Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 був підготовлений спеціально для ігор Skull and Bones та Nightingale. Він також містить багато виправлень, наприклад, фахівцям AMD вдалося усунути помилку, яка призводила до періодичних «вильотів» в Helldivers 2.

Серед решти усунених проблем можна відзначити нестабільну роботу Counter-Strike 2 з увімкненою технологією FSR, «заїкання» зображення в різних іграх, на кшталт Battlefield 2042, Destiny 2, Overwatch 2, Monster Hunter: World, PUBG: Battlegrounds та Star Wars Battlefront II, довге завантаження Deathloop та збої Dead Space після активації RTAO (Ray-traced Ambient Occlusion).

Ознайомитись з документацією та завантажити пакет драйверів AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 можна за посиланням.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)