Вийшов новий трейлер Star Wars: Battlefront Classic Collection

Незабаром виходить збірник класичних ігор серії Star Wars: Battlefront. До нього входять дві номерні частини, весь додатковий контент плюс кілька нових карт і нових героїв для режиму Hero Assault. Star Wars: Battlefront Classic Collection пропонує все й одразу, але без візуальних покращень.

Новий трейлер присвячений швидкому релізу. Відео викликає приплив ностальгії, радує епічністю, розмахом та різноманітністю локацій. У грі буде підтримка мережевих битв на 64 гравців та режим кампанії, де доведеться поетапно завойовувати галактику.

Гра виходить 22 березня PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series та Nintendo Switch. В українському Steam збірник доступний для попереднього замовлення за ціною 583 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

«Скальпування» Intel Core i9-14900KS допомогло знизити температуру на 10°C

Попри те, що Intel ще не представила процесор Core i9-14900KS, деякі щасливчики вже активно тестують новий флагман платформи LGA1700. Один із них розповів про результати експерименту зі «скальпування» нового CPU.

Intel Core i9-14900KS

Нагадаємо, головна відмінність Intel Core i9-14900KS від звичайного Core i9-14900K криється у максимальній частоті Turbo Boost для P-ядер: 6,2 ГГц проти 6,0 ГГц. Разом з цим у новинки виріс паспортний показник Processor Base Power — зі 125 до 150 Вт. В іншому ці процесори ідентичні та використовують один і той же кристал.

Intel Core i9-14900KS

Під теплорозподільною кришкою ентузіаст побачив вже знайомий припій, який далі був замінений на рідкий метал. Завдяки цьому вдалося зменшити температуру процесора під навантаженням на 7-10°C. За охолодження «камінця» відповідала готова СРО DeepCool LS720 SE із 360-мм радіатором. Показники Core i9-14900KS до та після експерименту:

  • Cinebench до: 85°C, 376 Вт;
  • Cinebench після: 75°C, 366 Вт;
  • Y-cruncher до: 89°C, 432 Вт;
  • Y-cruncher після: 82°C, 409 Вт.

Офіційний реліз процесора Intel Core i9-14900KS, згідно з доступною інформацією, відбудеться у четвер, 14 березня.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 61)

Для Dragon's Dogma 2 вийшов безплатний редактор персонажів

Компанія Capcom підігріває інтерес геймерів перед релізом рольової гри Dragon's Dogma 2. Розробники опублікували новий відеоролик із розповіддю про основні особливості проєкту. Це велика рольова пригода у фентезійному відкритому світі.

Dragon's Dogma 2 розрахована на одного гравця, але створює відчуття подорожі разом із напарниками завдяки віртуальним товаришам. Впродовж гри герой та його команда стикаються з різними монстрами, й епічні битви з великими чудовиськами — це одна з ключових особливостей Dragon's Dogma 2. Крім битв гравець також вирішуватиме різні головоломки, а деякі завдання побудовані на скритності.

Також автори гри випустили безплатний редактор персонажів. Він доступний на всіх платформах, де виходить гра, включаючи Steam. У редакторі можна експериментувати з налаштуваннями, створити свого унікального героя та підібрати зовнішність його напарникам. А потім усіх цих персонажів ви перенесете у гру.

Dragon's Dogma 2 виходить 22 березня. Вже доступне попереднє замовлення. В українському Steam стандартне видання коштує 2199 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Додаткові подробиці про графічну пам'ять GDDR7

Слідом за офіційним затвердженням стандарту графічної пам'яті GDDR7 в Мережі з'явилися додаткові подробиці про цей вид ОЗП. Зокрема, перші ігрові відеокарти AMD та Nvidia, обладнані буфером GDDR7, використовуватимуть мікросхеми об'ємом 16 Гбіт (2 ГБ). Таку ж місткість мають актуальні чипи GDDR6 і GDDR6X.

GDDR7

Щодо швидкісних показників, то перші мікросхеми GDDR7 запропонують швидкість обміну інформацією 32 Гбіт/с на контакт. Це далеко не максимальний показник для нового стандарту, але такі чипи вже забезпечать відчутний приріст пропускної здатності. Наприклад, у наступниці GeForce RTX 4090 (1008 Гбайт/с) з 384-розрядною шиною вона становитиме 1536 Гбайт/с.

Надалі буде налагоджено випуск мікросхем GDDR7 місткістю до 64 Гбіт (до 8 Гбайт), наприклад, Micron вже почала працювати над 24-гігабітними чипами. Разом з місткістю поступово зростатимуть і швидкісні показники. Нагадаємо, що стандарт GDDR7 описує мікросхеми зі швидкістю обміну інформацією до 48 Гбіт/с на контакт.

Очікується, що мікросхеми GDDR7 знайдуть застосування у 3D-прискорювачах Nvidia GeForce RTX покоління Blackwell та AMD Radeon RX на базі архітектури RDNA 4-го покоління. Офіційна презентація новинок, ймовірно, відбудеться наприкінці цього року.

GDDR7

Джерела:
AnandTech
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Опубліковано новий великий трейлер серіалу Fallout

Amazon та Bethesda представили новий трейлер телевізійного шоу Fallout, яке незабаром стартує у сервісі Prime Video. Події серіалу відбуваються після Fallout 4, та, згідно з заявою Тодда Говарда, нова історія буде частиною канону.

В опублікованому трейлері показали героїню, яка виходить зі свого сховища в дикий постапокаліптичний світ, де на неї чекає багато пригод. Загалом, все що відбувається на екрані по атмосфері нагадує останні ігри. Обіцяють, що серіал буде дуже різноманітним за настроєм, він запропонує поєднання серйозного драматизму та гумору.

До роботи над серіалом було залучено Джонатана Нолана, брата і помічника іменитого режисера Крістофера Нолана. І в плані візуального стилю та спецефектів все виглядає дуже добре. Fallout вийде на Amazon Prime Video 11 квітня, причому доступні будуть відразу всі вісім серій першого сезону.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 25)