Star Wars: Battlefront Classic Collection стартувала з великими проблемами

Ніхто не очікував проблем при анонсі перевидання Star Wars: Battlefront Classic Collection. Компанія Aspyr мала права на відому серію ігор, які люблять фанати, і бажання заробити на цьому, випустивши заново дилогію Battlefront для сучасних платформ і систем. І хоча гравцям не обіцяли візуальних поліпшень, але вони сподівалися хоча б на безпроблемну роботу багатокористувацьких режимів. Власне, через це гру й купували — масштабні бої на різноманітних планетах із можливістю стати одним із відомих джедаїв чи ситхів. Але все пішло не так. Запуск Star Wars: Battlefront Classic Collection обернувся катастрофою.

Якщо поглянути на відгуки перших реальних покупців у Steam, то у грі погано все. У сюжетної кампанії немає частини роликів, які були раніше. Візуально гра залишилася на колишньому рівні, хоча текстури трохи покращили. Але графіка гірша, ніж на офіційних скриншотах. У користувачів постійні проблеми з підключенням до матчів, високий пінг, вильоти та проблеми з реєстрацією влучень. Тобто головною проблемою є мережевий код, а це вирок для багатокористувацької гри. Також низка гравців відзначає нечітке управління. Або, наприклад, інвертоване управління кораблем, що не можна змінити в налаштуваннях.

На старті онлайн Battlefront Classic Collection перевищив 9 тисяч гравців, але за два дні стрімко впав. Гра має шанси потрапити до списку найгірших релізів 2024 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Ігровий міні-комп'ютер ASUS ROG NUC помічений у європейських магазинах

Одним із найцікавіших експонатів ASUS на січневій виставці CES 2024 став ігровий міні-комп'ютер ROG NUC (Scorpion Canyon). На жаль, компанія не поспішає розкривати ні орієнтовні терміни виходу, ні рекомендовану ціну новинки. Замість ASUS це зробили її партнери. Одна з конфігурацій ROG NUC була помічена в європейських інтернет-магазинах.

ASUS ROG NUC

Йдеться про топовий варіант ASUS ROG NUC на базі процесора Intel Core Ultra 9 185H (16 ядер/22 потоки) та відеоадаптера Nvidia GeForce RTX 4070 Laptop. Його оснащення також включає 32 гігабайти оперативної пам'яті DDR5 та твердотілий накопичувач місткістю 1 Тбайт. Щоб стати власником такого міні-комп'ютера доведеться викласти 2499 євро.

ASUS ROG NUC

Докладніше про оснащення та конфігурації ASUS ROG NUC (Scorpion Canyon) ми розповідали в матеріалі з нагоди анонсу. Терміни надходження новинки до українських магазинів, ймовірно, будуть оголошені вже найближчим часом.

Джерело:
NotebookCheck

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Intel дозволила продавати комп'ютери з «голим» Core i9-14900KS

З релізом процесора Core i9-14900KS корпорація Intel пішла на цікавий експеримент. Вона дозволила деяким системним інтеграторам продавати комп'ютери, обладнані флагманським CPU LGA1700 зі знятою теплорозподільною кришкою. Що найголовніше, на офіційно «скальповані» Core i9-14900KS поширюватиметься гарантія Intel.

Core i9-14900KS

Першою таку опцію почала пропонувати компанія Maingear. Покупці топових ігрових комп'ютерів можуть доплатити $200 за версію Core i9-14900KS зі знятою кришкою. Це покращить ефективність охолодження та дозволить «вичавити» з нього додаткову продуктивність. У випадку Intel Core i9-14900K така опція відсутня.

Maingear

Процесор Intel Core i9-14900KS надійшов до продажу цього тижня. Він є топовим чипом платформи LGA1700 та працює на частоті до 6,2 ГГц «з коробки». Рекомендована ціна флагмана складає від 689 доларів.

Джерела:
HotHardware
Der8auer

Обговорити в форумі (коментарів: 42)