ASUS вивела на український ринок ігрову мишу ROG Strix Impact III Wireless

ASUSTeK Computer повідомила про надходження на український ринок ігрової миші ROG Strix Impact III Wireless. Це бездротовий варіант моделі ROG Strix Impact III, огляд якої ми опублікували минулого року.

ASUS ROG Strix Impact III Wireless

Ігрова миша ASUS ROG Strix Impact III Wireless зберегла ключові особливості попередниці. Вона примітна вагою всього 57 грамів (без урахування елемента живлення формату АА або ААА), використовує перемикачі ROG Micro Switch з ресурсом 70 мільйонів натискань й можливістю швидкої заміни, а також точний сенсор із роздільною здатністю до 36 000 dpi. Для гнучкого налаштування параметрів «гризуна» можна використовувати фірмовий застосунок Armoury Crate.

ASUS ROG Strix Impact III Wireless

Новинка використовує оптичний сенсор ROG AimPoint й підтримує два варіанти підключення: Bluetooth та в частотному діапазоні 2,4 ГГц з бездротовою технологією ROG SpeedNova. До комплекту поставки входить адаптер ROG Omni, який дозволяє одночасно підключити до комп'ютера клавіатуру та мишу.

ASUS ROG Strix Impact III Wireless

Докладніші характеристики ASUS ROG Strix Impact III Wireless наведено на сайті виробника. В Україні новинка доступна за 2799 гривень.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Acer запропонує відеокарту Radeon RX 7900 GRE у версіях Nitro та Predator BiFrost

Компанія Acer підготувала до релізу нові відеокарти на графічних процесорах AMD. Найближчим часом до продажу надійде 3D-прискорювач Radeon RX 7900 GRE в модифікаціях Nitro та Predator BiFrost. Нагадуємо, що міжнародний реліз відеокарти Radeon RX 7900 GRE відбувся минулого місяця.

Radeon RX 7900 GRE

Системи охолодження відеокарти Acer Radeon RX 7900 GRE успадкували від аналогічних версій Radeon RX 7800 XT. Модель Nitro оснащується кулером з двома «вертушками», тоді як Predator BiFrost охолоджується силами тривентиляторної СО. На торці в обох відеокарт розпаяно два 8-контактні роз'єми додаткового живлення, а для виведення зображення можна скористатися трьома DisplayPort 2.1 та одним HDMI 2.1.

Radeon RX 7900 GRE

Acer не забула про заводський розгін графічного процесора AMD Navi 31 XL. Для обох новинок характерна частотна формула 2050/2395 МГц (Game/Boost Clock) замість еталонних 1880/2245 МГц. Щодо рекомендованих цін відеокарт Nitro Radeon RX 7900 GRE OC та Predator BiFrost Radeon RX 7900 GRE OC на цей момент інформації не надходило.

Radeon RX 7900 GRE

Джерела:
Acer
VideoCardz

 
Обговорити в форумі (коментарів: 6)