AyaNeo випускає док-станцію з Radeon RX 7600M XT у фантастичному дизайні

Компанія AyaNeo представила серію продуктів Remake в естетиці ретро-фантастики, наслідуючи дизайн науково-фантастичних аніме-серіалів минулого століття. До цієї лінійки входить зовнішня відеокарта AG01 «Starship» на основі AMD Radeon RX 7600M XT, яка нагадує космічний корабель.

Пристрій виконаний у металевому корпусі, оснащений великими «соплами» для видування гарячого повітря і великою кількістю портів, а зверху на корпусі є кільце з RGB-підсвічуванням.

Графічний прискорювач використовує процесор Navi 33 з 2048 потоковими ядрами та оснащений 8 гігабайтами пам'яті GDDR6. Потужність пристрою обмежена значенням 120 Вт.

AyaNeo AG01 — це не тільки зовнішня відеокарта, а й повноцінна док-станція з додатковими портами. Присутня можливість підключення додаткового SSD. Комутація з ноутбуком здійснюється через швидкісний інтерфейс OCuLink або через USB 4 з підтримкою Thunderbolt 3/4. Тобто пристрій підтримує два основні стандарти eGPU. Також AyaNeo AG01 оснащується двома портами DisplayPort 2.0, двома HDMI 2.1, одним USB 3.2 та мережевим портом RJ45.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Microsoft додасть Call of Duty у Game Pass та змінить тарифи

Корпорація Microsoft явно почала серйозну реорганізацію в ігровому підрозділі. Про це свідчить хвиля скорочень студій. Але також різні інсайдери заговорили про можливу зміну тарифів Xbox Game Pass. Можливе підвищення вартості підписки або поява нових дорожчих планів.

Зміни у тарифах Game Pass пов'язані з рішенням про додавання в сервіс Call of Duty. Усередині Microsoft давно точаться суперечки відносно доцільності такого рішення. З одного боку, доступність Call of Duty у сервісі допоможе підняти його популярність. З іншого боку, це може негативно вплинути на реальний продаж. Але можливо, вже цього року передплатники Game Pass все ж таки отримають доступ до гри через сервіс. Що стосується самої гри, то цього року на нас чекає Black Ops Gulf War.

Чи виправдаються інсайди та чутки, ми дізнаємося за кілька тижнів. На 9 червня намічено презентацію Xbox Games Showcase, в рамках якої на нас чекає багато ігрових анонсів та можливий анонс змін у сервісі Game Pass.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Samsung запропонує 14- та 16-дюймові лептопи Galaxy Book4 Edge на платформі Snapdragon X

Найближчим часом багато партнерів Qualcomm представлять власні пристрої на базі платформи Snapdragon X. Наприклад, Samsung готує до випуску лептопи Galaxy Book4 Edge 14 та Galaxy Book4 Edge 16 Pro, обладнані відповідно 14- та 16-дюймовими екранами. Працюють новинки під керуванням ОС Windows 11.

Samsung

Детальні специфікації ноутбуків Samsung Galaxy Book4 Edge поки що не розкриваються. Відомо, що вони оснащуються AMOLED-дисплеями з роздільною здатністю 3K й будуть доступні в конфігурації з 16 ГБ оперативної пам'яті та 12-ядерним варіантом SoC Snapdragon X. Лептоп із 16-дюймовим екраном оснащується акумулятором на 61,8 Вт·год, який забезпечить до 22 годин автономної роботи при відтворенні відео.

SamsungSamsungSamsung
Samsung Galaxy Book4 Edge 14

На бічних гранях Galaxy Book4 Edge доступні два порти USB Type-C, відеовихід HDMI та 3,5-мм аудіороз'єм, а 16-дюймовий варіант також має порт USB Type-A і слот для карт пам'яті microSD. Як і інші ноутбуки зі Snapdragon X, новинки отримають окрему клавішу Microsoft Copilot.

SamsungSamsungSamsung
Samsung Galaxy Book4 Edge 16 Pro

Орієнтовна вартість лептопів Samsung Galaxy Book4 Edge становить 1800 євро. Більш детальну інформацію вендор розкриє під час анонсу.

Джерела:
WinFuture
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)