На Gamescom 2024 показали демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Українська студія GSC Game World, як і обіцяла, привезла на ігрову виставку Gamescom 2024 нову демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З нею вже вдалося ознайомитися як закордонним колегам, так і пересічним відвідувачам заходу. Усі вони діляться позитивними враженнями.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Зокрема, Джон Ліннеман (John Linneman) з Digital Foundry похвалив технічний стан проєкту. Він випробував S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на консолі Xbox Series X, яка здатна забезпечити ігровий процес за 60 кадрів на секунду. Хвалить гру і редактор The Verge Том Воррен (Tom Warren). На його думку, проєкт здивує багатьох тим, наскільки добре він виглядає на консолях і ПК.

У Мережі вже почали з'являтися відеоролики зі свіжим геймплеєм S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, наприклад, на каналах GameSpot та IGN. Нагадуємо, що офіційний реліз проєкту заплановано на 20 листопада цього року. Оформити попереднє замовлення на стандартне видання в українському Steam можна за 895 гривень, а версії Deluxe і Ultimate Edition обійдуться відповідно в 1199 і 1599 гривень.

Джерело:
X

Обговорити в форумі (коментарів: 54)

be quiet! анонсувала реліз корпусу Pure Base 501

Модельний ряд корпусів be quiet! найближчими місяцями поповниться рішенням мейнстрім-рівня Pure Base 501. Це наступник корпусу Pure Base 500, розрахований на встановлення материнських плат типорозміру ATX, microATX та Mini-ITX. Формальна презентація новинки відбулася на виставці Gamescom 2024.

be quiet! Pure Base 501

Серед особливостей be quiet! Pure Base 501 відзначають підтримку радіаторів СРО формату до 360 мм, можливість вертикального встановлення відеокарти та строгий дизайн без елементів RGB-підсвічування. На панелі введення-виведення доступні два порти USB 3.2 Type-A й один Type-C, а до комплекту постачання входять два 140-мм вентилятори Pure Wings 3.

be quiet! Pure Base 501

Як і попередник, Pure Base 501 буде запропонований в кількох версіях, що відрізняються конструкцією лицьової стінки та матеріалом бічної панелі. До продажу новий корпус надійде протягом листопада. Рекомендована ціна новинки для європейських магазинів складе від 90 до 110 євро залежно від модифікації.

be quiet! Pure Base 501

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 50)

ASUS представила трійцю ігрових 1440p-моніторів серії ROG

На виставці Gamescom 2024 відбулася презентація нових ігрових моніторів бренду ASUS Republic of Gamers. Йдеться про моделі ROG Swift OLED PG27AQDP, ROG Strix OLED XG27ACDNG й ROG Swift 360 Hz PG27AQNR. Для всіх трьох новинок характерна роздільна здатність 2560x1440 пікселів та висока частота оновлення.

ASUS ROG

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDP виконаний на базі 26,5-дюймової WOLED-панелі з покриттям антивідблиску, часом відгуку 0,03 мс, максимальною частотою оновлення 480 Гц і новим розташуванням субпікселів RWGB для чіткішого відображення тексту. За кордоном цей монітор вже доступний для попереднього замовлення за ціною від $999. Рекомендована ціна новинки для українських магазинів буде оголошена пізніше.

ASUS ROG
ASUS ROG Swift OLED PG27AQDP

Модель ROG Strix OLED XG27ACDNG використовує 26,5-дюймову матрицю QD-OLED. Вона може похвалитися частотою оновлення 360 Гц і часом відгуку 0,03 мс, а також новою конструкцією радіатора, яка забезпечує більш ефективне відведення тепла. Також відзначається наявність порту USB Type-C з функцією Power Delivery (до 90 Вт). Старт офіційних продажів заплановано на четвертий квартал, ціна поки не повідомляється.

ASUS ROG
ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG

ASUS ROG Swift 360 Hz PG27AQNR виконаний на новій платформі від MediaTek і Nvidia з повноцінною підтримкою технології G-Sync. Це 27-дюймовий ігровий IPS-монітор з частотою оновлення 360 Гц. З його оснащення виробник відзначає інтерфейс DisplayPort 1.4, два HDMI 2.1, а також USB-порт для оновлення прошивки. У продаж новинка надійде в четвертому кварталі, рекомендована ціна стане відома ближче до релізу.

ASUS ROG
ASUS ROG Swift 360 Hz PG27AQNR

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Nvidia дарує копію Star Wars Outlaws покупцям відеоадаптерів GeForce RTX 40-ї серії

Корпорація Nvidia напередодні повідомила про старт нової промоакції, в рамках якої покупці відеоадаптерів GeForce RTX зможуть безплатно отримати копію пригодницького екшену Star Wars Outlaws. Його реліз, нагадуємо, відбудеться вже 30 серпня. Про системні вимоги ПК-версії проєкту ми розповідали в окремому матеріалі.

Star Wars Outlaws

У новій акції беруть участь відеокарти GeForce RTX 4090, RTX 4080 Super, RTX 4080, RTX 4070 Ti Super, RTX 4070 Ti, RTX 4070 Super й RTX 4070, готові комп'ютери на їхній базі, а також ноутбуки з 3D-прискорювачами GeForce RTX 4090 Laptop, RTX 4080 Laptop та RTX 4070 Laptop. Детальніші умови доступні на сайті Nvidia.

Акція триватиме до 19 вересня. Як завжди, покупку необхідно зробити в одного з офіційних партнерів Nvidia. У списку українських ритейлерів, що беруть участь в акції, на момент публікації новини вказані магазини Telemart та CompX.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Indiana Jones and the Great Circle виходить у грудні

Компанія Bethesda порадувала новим трейлером гри Indiana Jones and the Great Circle. Це амбітний проєкт, який просякнутий духом оригінальної кіносерії. Розробкою займається студія MachineGames, а продюсером особисто виступає Тодд Говард.

Indiana Jones and the Great Circle

У новому ролику крім ігрових сцен показали також захоплення рухів за участю актора озвучки Троя Бейкера. Він всіляко нахвалює гру, каже, що в ній є все, чого ви очікуєте від твору за мотивами «Індіани Джонса». Особисто для Бейкера це честь і мрія зіграти такого персонажа.

Також у трейлері вперше озвучили точну дату релізу. Гра виходить на PC та Xbox Series наприкінці року — 9 грудня. З першого дня вона також буде доступна передплатникам сервісу Game Pass. За попереднє замовлення гравці отримають спеціальний дорожній костюм і особливий скін для батога. Покупці Premium Edition отримають доступ до додаткового DLC, артбука та особливого кінокостюма. Гра ще отримає колекційне видання з глобусом, журналом та іншими подарунками. Усі, хто придбає дорогі видання, зможуть почати грати на три дні раніше стандартної дати виходу.

За чутками, Indiana Jones and the Great Circle вийде й на консолі PlayStation 5, але лише навесні наступного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Процесор Intel Core Ultra 9 285K виявився швидшим за AMD Ryzen 9 9950X у тесті Geekbench

Офіційний реліз процесорів Intel Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) та настільної платформи LGA1851 вже не за горами. Майбутній флагман — Core Ultra 9 285K — сьогодні відзначився в базі тестового пакета Geekbench. Новий процесор не тільки підтвердив основні параметри, але й продемонстрував непоганий рівень продуктивності.

Intel Core Ultra 9 285K

Intel Core Ultra 9 285K зможе запропонувати 8 високопродуктивних ядер Lion Cove та 16 енергоефективних ядер Skymont. Згідно з показаннями бенчмарка, під час тестування новинка розганялася до 5696 МГц. Цей показник відповідає максимальному значенню Thermal Velocity Boost для P-ядер (до 5,7 ГГц). Про специфікації інших чипів Intel Arrow Lake для настільних ПК можна дізнатися з окремого матеріалу.

Intel Core Ultra 9 285KIntel Core Ultra 9 285K

Geekbench 6 майбутній настільний флагман Intel завершив із показником близько 3450/23000 балів (Single-/Multi-Core). Це не тільки більше, ніж набирає його попередник в особі Core i9-14900K, але й краще за показник випущеного нещодавно процесора AMD Ryzen 9 9950X. У таблиці нижче зібрані результати Core Ultra 9 285K, Core Ultra 7 265KF, а також найближчих суперників.

Intel Core Ultra 9 285K

Офіційна презентація перших чипів Intel Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) та материнських плат LGA1851 з логікою Intel Z890, згідно з наявною інформацією, запланована на 10 жовтня. До продажу вони мають надійти через тиждень після цього.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 62)

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 перенесли на 2025 рік

Ще одна рольова гра, яка мала вийти наприкінці поточного року, затримається на тривалий термін. Нещодавно було оголошено про перенесення Avowed та Kingdom Come: Deliverance 2 на 2025 рік, тепер до них приєдналася Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2. Але це перенесення не можна назвати несподіваним. З моменту першого анонсу минуло багато років, видавець Paradox Interactive навіть змінив розробника. Зараз проєктом займається студія The Chinese Room, яка випустила нещодавно чудовий горор Still Wakes the Deep. Але ця команда ніколи не працювала над RPG, тому багато хто не вірив обіцяному релізу у 2024 році.

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2

Розробники опублікували відео, в якому обіцяють випустити чудову та якісну гру. Запевняють, що проєкт можна було б представити в зазначений раніше термін, але вони вирішили доопрацювати його.

Тепер вихід гри заплановано на першу половину року, конкретних дат автори знову уникають. У майбутньому обіцяють більше відео та матеріалів про розробку гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

MSI представила версію GeForce RTX 4070 Super для фанатів World of Warcraft

Micro-Star International підготувала до релізу новий варіант GeForce RTX 4070 Super. Відеокарта отримала багатослівну назву GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition та, як неважко зрозуміти, має зацікавити фанатів відомої MMORPG від Blizzard Entertainment. Доречі, з нашим оглядом версії Gaming X Slim можна ознайомитися за посиланням.

MSI GeForce RTX 4070 Super

«На честь 20-річчя World of Warcraft та виходу гри The War Within, MSI з гордістю представляє абсолютно новий дизайн спеціальної серії відеокарт. Приєднуйтесь до нас, щоб відсвяткувати цей ювілей унікальною колаборацією, яка вшановує два десятиліття епічних пригод і легендарних битв у Азероті», — розповідає MSI.

MSI GeForce RTX 4070 Super

Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition оформлена в кольорах Mystic Blue та Glorious Gold, знайомих фанатам культової MMORPG. Вендор також передбачив магнітні бекплейти. Загалом компанія підготувала десять панелей, кожна з них зображує окрему історію з доповнень World of Warcraft. Власники зможуть комбінувати їх відповідно до своїх уподобань.

MSI GeForce RTX 4070 Super

До продажу відеокарта MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition надійде найближчими тижнями.

MSI GeForce RTX 4070 Super

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Представлено перший трейлер The Dark Pictures: Directive 802

Студія Supermassive Games, відома за грою Until Dawn, незабаром повернеться з новими іграми антології The Dark Pictures. Після тривалого мовчання розробники показали анонсуючий трейлер нової гри Directive 8020.

The Dark Pictures: Directive 8020

Уперше в серії The Dark Pictures це буде космічний горор. Хоча натяки на гру такої тематики з'явилися давно в одній зі старих ігор антології. Згідно з описом, на нас чекає історія про екіпаж космічного корабля «Кассіопея», який протистоїть космічним організмам, здатним мімікрувати під людей. Обіцяють високу варіативність та інтенсивний геймплей. Головну роль зіграє голлівудська актриса Лашана Лінч.

Гра з'явиться наступного року на платформах PC, PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Поціновувачі особливого стилю Supermassive Games цього року можуть долучитися до гри The Casting of Frank Stone. Це проєкт у всесвіті Dead by Daylight, реліз якого відбудеться вже у вересні поточного року.

Партнери AMD почали готуватися до виходу процесорів Ryzen 9000X3D

Чутки про наближення релізу процесорів Ryzen 9000X3D (Granite Ridge) з технологією 3D V-Cache з'явилися ще на початку червня, одразу після анонсу звичайних CPU Granite Ridge. Тепер у нас є підтвердження цього від одного з партнерів AMD. У сторінках офіційного сайту ASUS ентузіасти виявили згадки майбутньої лінійки «камінців» AMD Ryzen.

Ryzen 9000X3D

Судячи зі знайденої інформації, материнські плати ASUS X870/X870E, представлені напередодні, готові прийняти на борт як чипи Ryzen 9000, так і CPU Ryzen 9000X3D. Якихось подробиць про окремі моделі процесорів, на жаль, не надходило. Також на сайті вендора були знайдені згадки системних плат AM5 з логікою AMD B850 і B840, чий офіційний анонс відбудеться трохи пізніше.

Ryzen 9000X3DRyzen 9000X3D

З чуток, AMD готує до випуску три процесори Granite Ridge з технологією 3D V-Cache: Ryzen 7 9800X3D, Ryzen 9 9900X3D та Ryzen 9 9950X3D. Вони отримають той самий обсяг кеш-пам'яті третього рівня, що й попередники серії Ryzen 7000X3D. Представники AMD також раніше пообіцяли кілька важливих поліпшень у новому поколінні X3D-чипів, щоправда, не стали вдаватися в подробиці. Якщо вірити неофіційним джерелам, реліз новинок може відбутися вже у вересні.

Ryzen 9000X3D

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Анонсовано гру Dying Light: The Beast

Польська компанія Techland анонсувала нову гру серії Dying Light. Це не номерна частина, а самостійна пригода під назвою Dying Light: The Beast. Події гри відбуваються в сільській місцевості. Головним героєм буде протагоніст першої частини, який вирвався на волю після багатьох років жорстоких експериментів.

Dying Light: The Beast

Очевидно, розробники вкотре намагаються щось змінити в базовій формулі Dying Light. Цього разу основною фішкою буде наявність надлюдських сил у героя.

Відомо, що проєкт виріс з ідеї окремого доповнення для Dying Light 2, але виходить як велика самостійна гра. Дату релізу поки не названо, але у гри вже є сторінка в Steam і статус «незабаром вийде».

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

MediaTek випустила чипи для моніторів із повноцінною підтримкою Nvidia G-Sync

Nvidia та MediaTek оголосили про партнерство, яке в перспективі може здешевити ігрові монітори з технологією G-Sync. Раніше для її підтримки був потрібен окремий апаратний модуль, що призводило до подорожчання пристрою. У нових платформах для моніторів від MediaTek потреба в такому модулі відпала, що має принести апаратну підтримку Nvidia G-Sync більшій кількості дисплеїв.

G-Sync

«Nvidia співпрацює з MediaTek, щоб зробити найкращі в індустрії технології ігрових дисплеїв доступнішими для геймерів по всьому світу. Повний набір технологій G-Sync інтегрується в найпопулярніші у світі скалери, — розповідає Nvidia. — Це усуває потребу в окремому модулі G-Sync, спрощуючи виробничий процес і знижуючи витрати».

G-Sync

Як підкреслює Nvidia, за своїми можливостями нові платформи MediaTek не відрізнятимуться від апаратного модуля G-Sync і запропонують той самий набір функцій. Тут згадується підтримка змінної частоти оновлення, 12-бітної точності кольору, технології Reflex Analyzer та іншого. Дебютними моніторами з повноцінною підтримкою Nvidia G-Sync на платформі MediaTek стали AOC Agon Pro AG276QSG2, Acer Predator XB273U F5 та ASUS ROG Swift 360Hz PG27AQNR.

G-Sync

Варто додати, що у 2019 році Nvidia запустила ініціативу G-Sync Compatible. В її рамках компанія забезпечила підтримку моніторів з VESA Adaptive-Sync (AMD FreeSync), а також сертифікує дисплеї з цією технологією на відповідність вимогам G-Sync. Але активувати змінну частоту кадрів власники відеоадаптерів Nvidia можуть і на офіційно непідтримуваних моніторах з Adaptive-Sync.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Доповнення Shattered Space для Starfield вийде у вересні

У рамках відкриття Gamescom 2024 компанія Bethesda озвучила дату виходу та показала повноцінний трейлер доповнення Shattered Space для Starfield. Це велике сюжетне DLC, про яке було оголошено вже давно. Воно запропонує нову пригоду, яка розкриє завісу таємниці над загадковою фракцією House Va'ruun. Нам належить дослідити рідну планету цього Дому, зокрема відвідати занедбане й таємниче місто Dazra.

Starfield

Трейлер сюжетного доповнення Shattered Space виявився дуже дивним. Відео в основному зосереджено на всюдиході REV-8, який з'явиться в грі. І лише наприкінці трейлера показано кілька секунд зі сценами з нової пригоди. І судячи з цих кадрів Shattered Space запропонує похмуру історію. Можливо, DLC навіть є спробою загравання з тематикою космічного горору.

Доповнення виходить 30 вересня. Базову гру зараз можна купити в Steam зі знижкою в 33%.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

У Mecha BREAK з'являться «живі» NPC завдяки ШІ-технологіям Nvidia ACE

Набір технологій Nvidia Avatar Cloud Engine (ACE) для створення «живих» неігрових персонажів (NPC) знайде застосування в багатокористувацькому бойовику Mecha BREAK. Він стане першою грою, в якій буде використовуватися пакет Nvidia ACE на базі генеративного штучного інтелекту. Раніше його сфера застосування обмежувалася технічними демонстраціями, на кшталт Covert Protocol.

Mecha BREAK

У Mecha BREAK буде використана мовна модель Nemotron-4 4B, технологія розпізнавання мови Whisper від OpenAI, Audio2Face-3D відповідає за лицьову анімацію, а хмарна платформа ElevenLabs забезпечить озвучування персонажа. В опублікованому ролику продемонстрували взаємодію з NPC, який здатний відповідати на запитання, давати поради та розпізнає команди користувача.

Багатокористувацька гра Mecha BREAK про битви бойових роботів створюється китайською студією Amazing Seasun Games. Проєкт заплановано до релізу у 2025 році, у нього вже є своя сторінка в Steam. ПК-версія підтримуватиме технологію Nvidia DLSS 3. Гра також вийде на консолях PlayStation 5 і Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Мафії бути! Анонсовано гру Mafia: The Old Country

Чутки про розробку нової гри серії Mafia ходять давно. Деякі інсайдери навіть говорили про можливий анонс під час одного з численних червневих ігрових шоу. Але офіційно про гру оголосили тільки на Gamescom 2024.

Mafia: The Old Country

Нова частина отримала назву Mafia: The Old Country. Присвячена вона подіям на Сицилії початку 1900-х років. Тобто в часовій хронології серії це найбільш рання частина. Жодних подробиць розробники поки не озвучили. Представлено короткий тизер з обіцянкою показати більше в грудні поточного року.

Гра може вийти у 2025 році. Серед цільових платформ PC, PlayStation 5 та Xbox Series.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

ASUS показала арсенал нової ігрової периферії ROG для кіберспорту

На виставці Gamescom 2024 у місті Кельн (Німеччина), компанія ASUS анонсувала вихід нової ігрової периферії ROG, призначеної для усіх, хто ідентифікує себе як кіберспортсмен. Серед нових продуктів — клавіатури Falchion Ace HFX та Strix Scope II 96 RX Wireless, ігрові миші ROG Harpe Ace Mini й Strix Impact III, а також гарнітура ROG Pelta. Подивімось на усе це докладніше.

ROG Peripherals Gamescom

Дротова ігрова клавіатура ROG Falchion Ace HFX має розкладку 65% та оснащена магнітними перемикачами ROG HFX. Точку активації перемикачів можна налаштувати в діапазоні від 0,1 до 4,0 мм. Частота опитування складає 8000 Гц. Окремо можна активувати перемикач Rapid Trigger для найшвидшого відгуку на введення та частоти повторення натискання клавіш без додаткового ПЗ. Всередині ця клавіатура має п'ятишаровий демпфер та силіконовий ущільнювач.

ROG Falchion Ace HFX

У верхній частині є багатофункціональна кнопка та інтерактивна сенсорна панель для інтуїтивно зрозумілого керування різноманітними параметрами клавіатури. А ще є RGB-підсвітка. Ліворуч і праворуч позаду є порти через які можна швидко перемикатися між двома комп'ютерами. У комплекті Falchion Ace HFX є кришка, яка захищає від пилу, та може бути підставкою під корпус клавіатури. 

Бездротова клавіатура ROG Strix Scope II 96 RX Wireless має розкладку 96% і оснащена оптичними перемикачами ROG RX. Також є RGB підсвітка додаткові накладки на клавіші з ABS з ультрафіолетовим покриттям ROG зі спеціальними елементами ROG для унікального вигляду та знімна підставка під долоні. Всередині маємо звукопоглинальну піну для поліпшення акустики натискання клавіш. Для інтуїтивного управління параметрами пристрою є багатофункціональна кнопка та мультиколесо.

ROG Strix Scope II 96 RX Wireless

Підключення можливе через Bluetooth, 2,4 ГГц з бездротовою технологією ROG SpeedNova або через дротове USB-з'єднання. Якщо користувач забажає окремо придбати ROG Polling Rate Booster, частоту опитування у бездротовому режимі можна підняти до 8000 Гц.

Ігрова бездротова миша ROG Harpe Ace Mini, успадкувало дизайну оригінала Harpe Ace, але у зменшеному формфакторі. Корпус важить 49 грамів та виготовлений з нейлону. Оптичний сенсор ROG AimPoint Pro на 42 000 CPI з технологією Track-on-Glass працює на будь-якій поверхні та навіть на склі.

ROG Harpe Ace Mini

Миша Harpe Ace Mini оснащена оптичними мікроперемикачами ROG з ресурсом у 100 мільйонів натискань. Бездротова технологія ROG SpeedNova забезпечує з'єднання на частоті 2,4 ГГц і до 105 годин автономної роботи від вбудованої батареї. Harpe Ace Mini працює з приймачем ROG Omni Receiver, що дозволяє підключати мишу та сумісну клавіатуру одночасно до одного USB роз'єму. Також можна докупити ROG Polling Rate Booster, щоб отримати частоту опитування до 8000 Гц.

Бездротова ігрова миша ROG Strix Impact III Wireless, доступна у білому кольорі Moonlight White, має два варіантами бездротового підключення через ROG SpeedNova 2,4 ГГц або Bluetooth (до трьох пристроїв одночасно). Всередині є гнізда перемикачів Push-Fit Switch Socket, що дає змогу швидко замінювати сумісні механічні перемикачі та змінювати силу натискання. Енергоефективна бездротова миша працює від батарейок типу АА або ААА, забезпечуючи до 618 годин роботи в режимі Bluetooth або до 450 годин роботи в режимі 2,4 ГГц.

ROG Strix Impact III Wireless

Ігрова гарнітура ROG Pelta підтримує три режими підключення через Bluetooth, бездротову технологію ROG SpeedNova низькою затримкою на частоті 2,4 ГГц або через USB-дріт. Сумісна з ПК,  Mac, PlayStation 4 і 5, Nintendo Switch та смартфонами. Гарнітура оснащена 50-мм динаміками та відтворює звук в діапазоні від 20 Гц до 20 кГц. Вага пристрою складає 309 грамів, він оснащений еластичним наголів'ям з трьома рівнями регулювання. Час автономної роботи становить до 60 годин прослуховування музики при підключенні по 2,4 ГГц. А також за 15 хвилин зарядки можна отримати до 3 годин роботи від акумулятора.

ROG Pelta

Sid Meier's Civilization VII отримала геймплейний трейлер

Firaxis Games і 2K Games представили перший трейлер стратегії Sid Meier's Civilization VII з кадрами ігрового процесу. Гра запропонує побудувати свою велику імперію.

Sid Meier's Civilization VI

Нам належить зводити міста та архітектурні чудеса, керувати культурою, дипломатією і вести війни з сусідами. Ви повністю визначаєте шлях своєї цивілізації з її технічним розвитком та унікальними правителями.

Також опубліковано трейлер, у якому знайомлять з оповідачем, який коментує події в грі.

Sid Meier's Civilization VII з'явиться на PC, а також на консолях PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One і навіть на портативній Nintendo Switch.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Capcom показала нові відео Monster Hunter Wilds

На Gamescom 2024 японська компанія Capcom представила новий трейлер і велику демонстрацію ігрового процесу Monster Hunter Wilds. Це екшен про полювання на величезних монстрів, який продовжить відому і найбільш фінансово успішну серію Capcom.

У новому трейлері нам показують двох героїнь, які прибувають у чарівний світ Monster Hunter, щоб воювати з величезними чудовиськами задля добичі та слави.

В окремому 13-хвилинному ролику нам демонструють різноманітний арсенал — від великих мечів до лука і вогнепалу. У відео детально показано особливості бойової системи та основні бойові механіки гри.

Monster Hunter Wilds вийде 2025 року на консолях PlayStation 5, Xbox Series X|S і на PC.

Офіційно анонсовано Borderlands 4

На Gamescom 2024 компанія Gearbox раптово анонсувала нову гру серії Borderlands. Геймерам показали короткий тизер, з якого нічого не зрозуміло. Також назвали терміни виходу — Borderlands 4 планують представити у 2025 році.

З ранніх чуток відомо, сюжет нової гри не буде пов'язаний із планетою Пандора. Але ніяких інших подробиць про гру поки немає.

Анонс нової гри збігся з виходом у прокат кінофільму Borderlands. Тобто момент для того, щоб представити нову гру, підібраний добре. Але фільм загалом вийшов невдалим, його громлять критики та глядачі.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)