Офіційно анонсовано ПК-версію Marvel's Spider-Man 2

У рамках New York Comic Con відбувся офіційний анонс ПК-версії Marvel's Spider-Man 2 від Insomniac Games. Супергеройський бойовик виходить на персональних комп'ютерах 30 січня 2025 року. З портуванням гри на ПК допомагає студія Nixxes Software, за плечима якої вже чимало колишніх ексклюзивів PlayStation.

Marvel’s Spider-Man 2

З нагоди анонсу ПК-версії Marvel's Spider-Man 2 був опублікований невеликий трейлер. Системні вимоги або технічні особливості поки не були оголошені, але відомо, що гра запропонує низку просунутих функцій, включно з ефектами на базі трасування променів. Більш детальна інформація про проєкт стане відома ближче до релізу.

Екшен Marvel's Spider-Man 2 буде доступний у сервісах Steam і Epic Games Store. Ціну ще не оголошено, але вже підтверджено, що для запуску знадобиться обліковий запис PlayStation Network. Разом з анонсом ПК-версії студія Insomniac Games оголосила, що це повна версія гри, й сюжетні DLC не плануються.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Застосунок Nvidia App вийде разом із відеокартами GeForce RTX 50-ї серії

З минулої зими Nvidia пропонує власникам відеоадаптерів GeForce бета-версію застосунку Nvidia App, який позиціюється як універсальний інструмент для налаштування параметрів 3D-прискорювача. З того часу «зелені» істотно розширили його можливості, і незабаром програма вийде з «бети». За останньою інформацією, офіційний реліз Nvidia App відбудеться одночасно з виходом перших відеокарт GeForce RTX 50-ї серії.

Nvidia App

«Зелений» чипмейкер уже повідомляв, що застосунок Nvidia App має пройти етап бета-тестування до кінця поточного року, щоправда, конкретних термінів вказано не було. Відеокарти GeForce RTX 50-ї серії, за наявною інформацією, будуть представлені вже в січні. Отже, чекати офіційного релізу Nvidia в будь-якому разі чекати залишилося недовго.

Nvidia App об'єднує в собі функції програми GeForce Experience та Панелі управління Nvidia. Бета-версію програми можна використовувати разом з ними, але фінальна версія у підсумку повинна повністю їх замінити. Доречі, зараз Nvidia проводить опитування щодо того, які функції Панелі управління Nvidia користувачі вважають важливими для Nvidia App.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Gigabyte обіцяє прискорити процесори Ryzen 9000X3D за допомогою X3D Turbo Mode

Партнери компанії AMD вже не приховують наближення анонсу лінійки процесорів Ryzen 9000X3D із технологією 3D V-Cache. Зокрема, Gigabyte Technology представила технологію X3D Turbo Mode, яка дозволить «вичавити» додаткову продуктивність із нових X3D-чипів. Судячи з того, що відповідний пресреліз було видалено з офіційного сайту вендора, анонс цієї функції відбувся передчасно.

Gigabyte AM5

Якщо вірити Gigabyte, завдяки X3D Turbo Mode можна буде досягти приросту продуктивності до 35% для процесорів Ryzen 9000X3D і до 20% у разі звичайних CPU Ryzen 9000-ї серії. «Щобільше, унікальні параметри оптимізації режиму X3D Turbo Mode дозволяють навіть процесорам Ryzen 9000 non-X3D досягти такого ж рівня продуктивності в іграх, як і у їхніх побратимів Ryzen X3D», — заявляє вендор. Якихось подробиць про принципи роботи нової функції він, на жаль, не наводить.

Gigabyte

Функція X3D Turbo Mode буде доступна не тільки власникам нових материнських плат Gigabyte X870/X870E, але й користувачам плат AM5 з логікою 600-ї серії. Вона з'явиться з виходом свіжих прошивок UEFI.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

AMD почала розсилати запрошення на презентацію Ryzen 9000X3D

Офіційний анонс процесорів AMD Ryzen 9000X3D не за горами. Китайський підрозділ чипмейкера вже розіслав ЗМІ та блогерам запрошення на закриту презентацію нових CPU, яка відбудеться 23-24 жовтня. Першочергову увагу, судячи з опублікованого запрошення, буде приділено 8-ядерній моделі Ryzen 7 9800X3D, якій уготована роль найкращого процесора для геймерів.

AMD Ryzen

Раніше надходила інформація, що AMD офіційно представить лінійку процесорів Ryzen 9000X3D з технологією 3D V-Cache на наступний день після релізу чипів Intel Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) — 25 жовтня. До неї увійдуть 8-, 12- і 16-ядерні CPU Zen 5 з додатковим обсягом кеш-пам'яті третього рівня. Першою у продаж має надійти модель Ryzen 7 9800X3D. Її реліз, згідно з доступною інформацією, заплановано на початок наступного місяця.

AMD Ryzen

Джерело:
HXL

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

AMD підготувала набір драйверів для Unknown 9: Awakening та Call of Duty: Black Ops 6

На офіційному сайті AMD доступний свіжий графічний драйвер. Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 24.10.1 був підготовлений спеціально для пригодницького екшену Unknown 9: Awakening, чий офіційний реліз відбувся напередодні, та шутера Call of Duty: Black Ops 6. Його вихід заплановано на наступну п'ятницю, 25 жовтня.

Black Ops 6

У свіжому драйвері також були додані налаштування HYPR-Tune для Call of Duty: Black Ops 6, 7 Days to Die та Once Human. Разом із цим фахівцям AMD вдалося розв'язати проблему, що спричиняла падіння швидкодії в деяких локаціях DayZ, і усунути «вильоти» Doom Eternal під час зміни роздільної здатності з увімкненим оверлеєм метрик продуктивності AMD Software.

Ознайомитися з документацією та завантажити пакет драйверів AMD Software: Adrenalin Edition 24.10.1 можна за посиланням у першому абзаці.