Sony випустила трейлер збірника Uncharted: Legacy of Thieves Collection та назвала дату релізу на PS5

Sony представила перший трейлер збірника Uncharted: Legacy of Thieves Collection, куди увійшли покращені версії Uncharted 4: A Thief's End та Uncharted: The Lost Legacy. Бандл вже доступний для замовлення в магазині PS Store за ціною 1399 гривень за варіант для PlayStation 5 та 1099 гривень за версію на PS4.

Власникам двох ігор, які купили їх поза підпискою PS Plus, можна буде оновитися набагато дешевше. А ось тим, хто купив PlayStation 5 без дисковода, доведеться розщедритися на новий збірник, адже оновити вже наявну гру потрібно буде за допомогою оригінальних дисків.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection отримає три режими гри на PS5: Роздільна здатність, Продуктивність та Продуктивність+. У першому випадку обіцяють роздільну здатність 4К та 30 fps. У другому — 60 fps, а в третьому випадку 120 кадрів в секунду та роздільну здатність 1080р. Крім цього в оновленій версії покращено підтримку 3D-звуку, додано нові можливості для взаємодії з контролером та зменшено час завантаження.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection вийде на PS5 вже 28 січня 2022 року. Згодом буде і реліз на ПК (Steam та EGS), але точної дати досі немає.

Джерело:
Techspot

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 08.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: