GSC Game World розкрила нові подробиці та показала скріншоти S.T.A.L.K.E.R. 2

Студія GSC Game World опублікувала п'ять нових скриншотів з гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Зображення покликані показати різні атмосферні місця та похизуватися якістю деталізації рушія Unreal Engine 5, на якому розробляється гра.

S.T.A.L.K.E.R. 2

На скриншотах помітні різні види зброї та деякі частини Зони у різний час доби. Усі вони добре деталізовані.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Крім цього творці поділилися низкою нових подробиць про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Вони заявили, що час на Зоні теж йде, тому багато будівель занепадають і руйнуються. Разом з цим природа частково відновлюється, тому гравці побачать квітучі поля та ліси, а разом із ними знайомі місця, але вже не в кращому вигляді.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Зона обзавелася і новими супротивниками. Частина тварин стала небезпечними, наприклад, олень, який відростив міцну шкіру та отримав псі-здатності. Та й без нього на площі 64 квадратних кілометри гравців чекає дуже багато пригод та небезпек. Урізноманітнять і аномалії. Їх стане більше, вони будуть у рази небезпечніші та заковиристіші у своїх можливостях.

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl також отримає нову фракцію «Варта» на чолі з полковником Олександром Коршуновим. Солдати цього об'єднання служать закону, борються зі злочинцями та бандами, а також захищають унікальні місця Зони.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Гравцям другої частини доведеться боротися не лише з ворогами та Зоною, а й з природними речами: голодом, втомою, стресом тощо. Все це впливає на стан персонажа, його швидкість та рівень стрілянини.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Нагадаємо, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl виходить 28 квітня 2022 року на ПК та консолях Xbox Series. Також очікується пізніший реліз на PS5.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 107)

Всі новини за 09.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: