GSC Game World розкрила нові подробиці та показала скріншоти S.T.A.L.K.E.R. 2

Студія GSC Game World опублікувала п'ять нових скриншотів з гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Зображення покликані показати різні атмосферні місця та похизуватися якістю деталізації рушія Unreal Engine 5, на якому розробляється гра.

На скриншотах помітні різні види зброї та деякі частини Зони у різний час доби. Усі вони добре деталізовані.

Крім цього творці поділилися низкою нових подробиць про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Вони заявили, що час на Зоні теж йде, тому багато будівель занепадають і руйнуються. Разом з цим природа частково відновлюється, тому гравці побачать квітучі поля та ліси, а разом із ними знайомі місця, але вже не в кращому вигляді.

Зона обзавелася і новими супротивниками. Частина тварин стала небезпечними, наприклад, олень, який відростив міцну шкіру та отримав псі-здатності. Та й без нього на площі 64 квадратних кілометри гравців чекає дуже багато пригод та небезпек. Урізноманітнять і аномалії. Їх стане більше, вони будуть у рази небезпечніші та заковиристіші у своїх можливостях.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl також отримає нову фракцію «Варта» на чолі з полковником Олександром Коршуновим. Солдати цього об'єднання служать закону, борються зі злочинцями та бандами, а також захищають унікальні місця Зони.

Гравцям другої частини доведеться боротися не лише з ворогами та Зоною, а й з природними речами: голодом, втомою, стресом тощо. Все це впливає на стан персонажа, його швидкість та рівень стрілянини.

Нагадаємо, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl виходить 28 квітня 2022 року на ПК та консолях Xbox Series. Також очікується пізніший реліз на PS5.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 107)

Всі новини за 09.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: