В Epic Games Store роздають Godfall Challenger Edition та Prison Architect

На найближчий тиждень дві гри в магазині Epic Games Store набули статусу безкоштовних: Godfall Challenger Edition та Prison Architect. Їх можна додати до своєї бібліотеки до 16 грудня включно. Одночасно з цим Godfall Challenger Edition буде доступна безплатно на консолях Sony PS 4/5 в рамках підписки Playstation Plus до 3 січня.

Godfall Challenger Edition

Godfall Challenger Edition є спрощеною версією рольового бойовика Godfall. Гравцям доступно три режими Lightbringer, Dreamstones та Ascended Tower of Trials без тривалого прокачування персонажа. Зі старту дається герой 50 рівня з необхідною кількістю балів навичок, а також відповідною зброєю та бронею. Грати можна самому чи в кооперативних режимах з іншими гравцями.

Godfall Challenger Edition не має доступу до всього контенту Godfall, такого як сюжетна кампанія, режими полювання та дослідження світу. Проте завжди можна буде придбати базову гру або видання Deluxe Edition із розширеним доступом. Також власники повноцінних версій гри отримають опцію створювати нових персонажів на 50-му рівні або підвищувати рівень героїв із нижчим розвитком.

Prison Architect

Prison Architect є варіацією містобудівного симулятора, де вам пропонують випробувати роль начальника в'язниці та створити пенітенціарну установу на свій смак. Гра вперше вийшла у жовтні 2015 року на ПК і потім встигла мігрувати на багато ігрових платформ. Prison Architect має чудові відгуки на Metacritic (рейтинг оглядачів 83 зі 100), а також в інших цифрових магазинах.

Prison Architect

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 09.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: