Rebellion анонсувала Sniper Elite 5

Британська студія Rebellion офіційно анонсувала нову частину своєї популярної снайперської серії Sniper Elite. Майбутня гра отримала назву Sniper Elite 5.

Sniper Elite 5

Події Sniper Elite 5 відбуватимуться у 1944 році, у Франції. Головним героєм нової частини стане елітний снайпер Карл Фейрберн. Його завдання — знищити низку нацистських офіцерів, які беруть участь у секретній операції «Кракен».

Творці обіцяють, що у Sniper Elite 5 будуть найбільші, реалістичні та атмосферні локації в історії франшизи. У грі з'явиться нова система переміщень, яка відкриє нові тактичні можливості, просунута система стрілянини, новий апгрейд зброї, покращена рентгенівська камера та сезонний абонемент.

Обіцяний і мультиплеєр. Його реалізують у вигляді зіткнень віч-на-віч, кооперативним проходженням на чотирьох і битвою на 16 геймерів.

Sniper Elite 5 виходить у 2022 році, але точної дати наразі не назвали. Снайперський шутер вийде на ПК (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) і відразу стане частиною бібліотеки Game Pass, а також PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S.

Джерело:
ScreenRant

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 13.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: