Зимовий розпродаж у GOG та безкоштовна роздача Shadow Tactics: Blades of the Shogun

У магазині GOG розпочався розпродаж, присвячений до Різдва і Нового року. Він завершиться п'ятого січня. У рамках події гравці зможуть отримати кілька безплатних ігор, першою з яких стане тактичний стелс-екшен Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

GOG

Щорічний розпродаж включає знижки до 90% на безліч нових та класичних ігор. Наприклад, в рамках короткочасних пропозицій доступні Baldur's Gate II: Enhanced Edition за $1,57 та Pumpkin Jack за $5,07. Серед довгострокових пропозицій є Divinity 2: Developer's Cut за $0,74, Deus Ex: Human Revolution – Director's Cut за $1,57 та Sleeping Dogs: Definitive Edition за $2,17.

Власні хіти поляків The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition та Cyberpunk 2077 можна купити за $4,05 та $15 відповідно. Крім того, космічні стратегії в реальному часі Star Trek Armada та Star Trek Armada II були оновлені для роботи в сучасних операційних системах і тепер доступні у GOG.

GOG

Shadow Tactics: Blades of the Shogun від німецької студії Mimimi Productions вийшла у 2016 році на ПК, включаючи Microsoft Windows, macOS, Linux, а також приставках PlayStation 4 та Xbox One. Автори проєкту надихалися іграми серії Commandos та Desperados: Wanted Dead or Alive. Рейтинг Shadow Tactics: Blades of the Shogun на ресурсі Metacritic складає 85 балів зі 100 (при 8,5 User Score).

Джерело:
GOG

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 13.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: