Зимовий розпродаж в Epic Games Store розпочався роздачею Shenmue III

На календарі вже пройдено пів грудня, а це означає, що улюблені кожним свята стають дедалі ближчими. У магазині Epic Games Store до серії зимових подій присвятили Святковий розпродаж 2021 року. Крім приємних знижок, геймери зможуть отримати більше десятка безплатних ігор, першою з яких стала Shenmue III.

Sale

Святковий розпродаж в Epic Games Store відбувається з 16 грудня 2021 року по 6 січня 2022 року. Усім користувачам сервісу буде нараховано купон Epic номіналом 300 гривень або $10. Він сумується зі знижками, що вже представлені в магазині, за умови покупок на суму від 399 гривень ($14,99). Щоразу при здійсненні відповідної вимогам транзакції ви отримаєте ще один купон.

Безплатна копія Shenmue III доступна протягом доби з вечора 16 грудня. За чутками, Epic Games роздаватиме безплатні ігри до Нового року. Це означає, що любителів «халяви» можуть очікувати близько п'ятнадцяти ігор. Знаючи принципи Epic Games, можна говорити, що роздачі будуть продовжені після 1 січня, ймовірно, у форматі щотижневих активностей.

Повертаючись до розпродажу, в Epic Games Store можна знайти навіть нові проєкти зі знижками. Наприклад, Battlefield 2042 за 989 гривень, Marvel's Guardians of the Galaxy за 909 гривень або Disciples Liberation за 431 гривню. Нагадуємо, що з вказаних цін можна відняти 300 гривень за допомогою купону.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 17.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: