Valve оголосила найуспішніші ігри у Steam за 2021 рік

У сервісі дистрибуції Steam було підбито підсумки 2021 року. Як і в минулі рази, співробітники Valve склали кілька списків найкращих ігор з різних категорій.

Steam

Першою йде номінація «Хіти продажу», що показує сотню найприбутковіших ігор у період з 1 січня до 18 грудня 2021 року. Для кожного проєкту враховується загальний виторг, що складається із продажу ігор, додаткового контенту та внутрішньоігрових транзакцій.

У лідери за розміром валового виторгу увійшли Naraka Bladepoint, New World, Battlefield 2042, Destiny 2, Dota 2, Valheim, Apex Legends, Player Unknown's Battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive, Grand Theft Auto V та інші.

GTA V

«Новинки» включають найпопулярніші випуски за весь рік та окремі місяці. Тут ми бачимо вже знайомі Naraka Bladepoint, New World, Valheim, Battlefield 2042, а також Back 4 Blood, Farming Simulator 22, Halo Infinite, Forza Horizon 5, Mass Effect Legendary Edition та Age of Empires IV.

New World

Номінація «Найпопулярніші» враховує проєкти з максимальною кількістю гравців. Щоб потрапити до цього списку, у гру за рік мали зіграти від 30 тис. користувачів. Серед них Halo Infinite, Valheim, Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Rust, Cyberpunk 2077, Grand Theft Auto V, Player Unknown's Battlegrounds та Dota 2.

Halo Infinite

Ще однією цікавою категорією є «Найліпші VR-ігри». Вони відбиралися з урахуванням обсягу виторгу й включають ті ігри, розроблені виключно для віртуального простору. У списку лідерів ми бачимо Hot Dogs, Horseshoes & Hand Grenades, Boneworks, Arizona Sunshine, Blade and Sorcery, Half-Life: Alyx, The Elder Scrolls V: Skyrim VR та інші.

Half Life Alyx

Ще дві категорії називаються «Випускники дочасного доступу» та «Сумісні з контролерами». Оцінити призерів ви можете самостійно за посиланнями.

Обговорити в форумі (коментарів: 42)

Всі новини за 28.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: