Ще один рекорд у Steam: понад 29 млн одночасних користувачів

Втретє за місяць у сервісі Steam було побито рекорд за кількістю одночасних користувачів: понад 29 млн людей. Нагадаємо, з початку січня було взято планку у 28 млн, яка стрибкоподібно збільшувалася до 29,2 млн минулого уїк-енду. Кількість геймерів продовжує зростати та, сподіваємося, кругла позначка 30 млн не за горами.

PUBG

Однією з важливих подій, що стимулювали зростання аудиторії, є недавній перехід королівської битви PUBG: Battlegrounds на умовно-безкоштовну модель поширення. Гра вийшла на третє місце із піковим онлайном 600 тис. осіб. Загалом, це майже вдвічі більше за період, коли за гру доводилося платити реальні гроші.

Steam

Традиційно, лідерами серед геймерів залишаються проєкти Valve: CS:GO та Dota 2. Ці ігри продовжують утримувати інтерес та збирають до 900 тис. та 700 тис. активних користувачів відповідно. Іншими лідерами рейтингу також в основному є ігри з прицілом на розраховані на багато користувачів режими: Yu-Gi-Oh! Master Duel, Apex Legends, Rust, Grand Theft Auto V, Football Manager 2022, New World та Team Fortress 2.

Джерело:
Steam

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 25.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: