EA та Lucasfilm Games працюють над трьома іграми по «Зоряним війнам»

Electronic Arts разом з Lucasfilm Games підтвердили, що зараз вони створюють три нові ігри по всесвіту «Зоряних воєн». Розробкою всіх трьох ігор займається студія Respawn Entertainment.

Звездные войны

Respawn Entertainment відома за Titanfall 1/2, Apex Legends та Star Wars Jedi: Fallen Order. Ці проєкти виявилися дуже популярними та принесли фінансовий успіх EA. До речі, першим із них є гра із серії Star Wars Jedi, пряме продовження Star Wars Jedi: Fallen Order. Курує цей напрямок гейм-директор Стіг Асмуссен.

Далі йде неназваний шутер від першої особи. Його розробку очолює другий гейм-директор Пітер Хіршманн, який має досвід роботи над кількома шутерами та іншими іграми по «Зоряним війнам», включаючи Battlefront.

Третім проєктом є стратегічна гра, що створюється спільно Respawn та Bit Reactor. На жаль, про неї практично нічого не відомо: чи буде це класична масштабна стратегія в реальному часі, покрокова гра або тактика з мікроменеджментом бойової групи. У команду Bit Reactor входять розробники, які працювали над такими серіями, як XCOM, Civilization та Elders Scrolls Online.

Джерело:
EA

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 26.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: