Сервери Survarium будуть відключені наприкінці травня

Українська студія Vostok Games прийняла рішення закрити масову розраховану на багато користувачів гру Survarium у травні цього року. Проєкт, що є духовним спадкоємцем STALKER, був анонсований навесні 2012 року nf вийшов на стадію відкритого бета-тесту у 2014-му. На нашому сайті був огляд актуальної на 2015 рік версії Survarium.

The End

Розробники кажуть, що рішення закрити проєкт назріло давно, але вони відкладали цей неприємний крок, як могли. Після закриття Survarium, команда Vostok Games повністю зосередиться на новому проєкту, який вже знаходиться в розробці.

До кінця березня гра продовжить функціонувати у звичайному режимі: розробники продовжать випускати оновлення, більшість змін у яких ґрунтуватиметься на ідеях пересічних гравців з офіційного Discord-каналу. Водночас продовжить працювати служба техпідтримки та вебмагазин.

На початку квітня буде припинено техпідтримку та відключено монетизацію (вебмагазин та внутрішньоігровий магазин). Всі гравці отримають на свій баланс по 50 000 золота та 500 000 срібла, щоб кожен міг придбати та випробувати будь-яке екіпірування та зброю.

Нарешті, у середині травня буде запущено ігрову подію, присвячену закриттю гри. Після завершення цієї події сервери будуть зупинені, а гра прибрана із сервісу Steam.

Джерело:
Survarium

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 07.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: