Попри проблеми, реліз збірки GTA: The Trilogy — The Definitive Edition виявився успішним

У листопаді відбувся реліз збірки Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition, куди увійшли ремастери ігор GTA III, GTA: Vice City та GTA: San Andreas. Цей реліз супроводжувався безліччю технічних проблем та, м'яко кажучи, не викликав захоплення у геймерів, що показано в його оцінці на Metacritic — 0,6 бала з 10 можливих. Втім, попри всі вади, згадана збірка все ж таки стала комерційно успішним проєктом.

GTA The Trilogy — The Definitive Edition

Фінансові звіти Take-Two Interactive зазвичай включають інформацію про кількість проданих ігор серії Grand Theft Auto. За останній квартал їхня кількість зросла на 15 мільйонів, з яких п'ять мільйонів припадає на GTA V. Неважко підрахувати, що решта 10 мільйонів — це заслуга збірки GTA: The Trilogy — The Definitive Edition. Загальний тираж серії Grand Theft Auto становить 370 мільйонів.

GTA V

У поточному кварталі очікується значного збільшення кількості проданих копій GTA V. Все завдяки випуску оновленої версії для ігрових консолей PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Вона принесе підтримку роздільної здатності аж до 4K, частоти кадрів до 60 к/с, розширеного динамічного діапазону (HDR), покращені текстури та дальність відрисовки, а також ефекти на базі трасування променів.

Джерело:
Take-Two

Обговорити в форумі (коментарів: 53)

Всі новини за 08.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: