Wargaming вперше проводить «вихідні видавця» у Steam

Wargaming вперше запустила в Steam акцію «Вихідні видавця», запропонувавши геймерам безліч знижок та бонусів. «Вас чекають величезні знижки, безплатні роздачі, ексклюзивні набори та нові DLC, — розповідає пресслужба компанії. — Найголовніший бонус — ексклюзивний набір із контентом для World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz та World of Warplanes з мегадискаунтом у 95%!»

Wargaming

Всі гравці World of Tanks отримають у подарунок спеціальний безплатний набір із колісним легким танком Франції, навченим на 100% екіпажем, трьома днями танкового преміум-акаунта та слотом в ангарі. Wargaming також пропонує кілька ексклюзивних наборів, куди входять преміум-танки та різне внутрішньоігрове майно.

Wargaming

На любителів World of Warships чекає безплатний комплект з трьома днями преміум-акаунту, одним контейнером Steam й трьома камуфляжами Steam. Зі знижкою 25% буде доступний новий Starter Pack, куди виходять HMS Dreadnought та USS Charleston, три дні преміум-акаунта та 15 камуфляжів Steam.

Wargaming

Всі шанувальники World of Tanks Blitz зможуть отримати безплатний Steam Pack з додатковими преміум-днями, спеціальним аватаром та бустерами до кредитів. У World of Warplanes можна забрати набір з літаком Полікарпов І-5 ШКАС, днями преміум-акаунту, срібними та сталевими трофеями, а також іншими подарунками.

В рамках «Вихідних видавця» колекція класичних ігор від Wargaming пропонуватиметься зі знижкою 85%. До неї входять оригінальна трилогія Master the Orion, Master of Orion: Conquer the Stars, Total Annihilation та обидві Massive Assault. Більш детальна інформація доступна на сторінці Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 11.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: