Call of Duty: Modern Warfare 2 та Warzone 2 вийдуть цього року

Activision Blizzard в офіційному блозі Call of Duty розповіла про майбутнє серії. Цього року геймерів чекає продовження Modern Warfare 2019 року з окремою розрахованою на багато користувачів грою Warzone. Видавець не розкриває робочі назви проєктів, але, власне кажучи, їх можна назвати Modern Warfare 2 та Warzone 2.

CoD

Activision Blizzard стверджує, що Call of Duty: Modern Warfare 2 та Warzone 2 розробляються паралельно з нуля студією Infinity Ward — давніми творцями ігор серії COD. Говориться, що для цього використовується новий двигун. Хоча, швидше за все, під цими словами ховається еволюція попереднього рушія MW 2019. У розрахованому на багато користувачів режимі обіцяють масштабну еволюцію Battle Royale з абсолютно новим ігровим простором й режимом пісочниці.

На думку журналістів, офіційний анонс новинок може відбутися протягом півроку із фактичним релізом восени 2022 року. На жаль, видавець та розробники не повідомляють інших подробиць. Але, схоже, що обидві ігри з'являться на платформах старого та поточного покоління, включаючи ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X.

Джерело:
Call of Duty

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 12.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: