Вийшли огляди Horizon Forbidden West. Критики залишилися задоволені

Цієї п'ятниці, 18 лютого, відбудеться реліз пригодницького екшену Horizon Forbidden West. Гра є продовженням Horizon Zero Dawn, тираж якої на ПК й консолях PlayStation на сьогодні перевалив за 20 мільйонів копій. Напередодні релізу видавництво Sony Interactive Entertainment зняло заборону публікації оглядів нового проєкту Guerrilla Games.

Horizon Forbidden West

Всі критики відгукуються про Horizon Forbidden West вкрай позитивно, що підтверджує висока оцінка на сайті Metacritic — 89 балів. Гру називають одним із найкращих сиквелів усіх часів. Серед переваг Horizon Forbidden West відзначається величезний відкритий світ, відмінний сюжет, покращені головоломки та бойова система, а також чудова графіка на консолі PlayStation 5.

Справедливо відзначити, що пограти в Horizon Forbidden West можуть і власники приставок PlayStation 4. Однак у разі консолей минулого покоління доведеться змиритися з низкою компромісів, на кшталт меншої роздільної здатності, гіршої якості тіней, текстур і так далі. Порівняти графіку на PlayStation 4 (Pro) та PlayStation 5 можна на відеоролику.

У цифровому магазині PlayStation Store пригодницький екшен Horizon Forbidden West доступний для замовлення за ціною від 1999 гривень. Щодо релізу на ПК, на жаль, поки що інформації не надходило.

Обговорити в форумі (коментарів: 61)

Всі новини за 14.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: