Вийшла версія Cyberpunk 2077 для консолей Xbox Series X/S та PlayStation 5

CD Projekt RED розкрила подробиці про патч 1.5 для рольового бойовика Cyberpunk 2077. Він присвячений релізу гри на актуальному поколінні ігрових консолей Sony й Microsoft та став доступним вже сьогодні. Нагадаємо, що раніше Cyberpunk 2077 на приставках Xbox Series X/S та PlayStation 5 запускався в режимі зворотної сумісності.

Cyberpunk 2077

Власники Xbox Series X/S та PlayStation 5 тепер зможуть пустити в дію усі можливості «заліза» актуального покоління ігрових консолей. Йдеться не тільки про візуальні нововведення та загальні поліпшення продуктивності, завдяки чому частота кадрів падає набагато рідше, але й про ефекти на базі трасування променів.

На Xbox Series X та PlayStation 5 буде доступно два режими: з частотою 60 к/с або 30 к/с, але з RayTracing. В обох випадках йдеться про динамічну роздільну здатність до 4K. Тим часом на Xbox Series S рольовий бойовик за замовчуванням працює при 30 кадрах за секунду в динамічній роздільній здатності 1440p. Крім того, реалізовано підтримку адаптивних тригерів контролера PS5.

Для тих, хто хоче випробувати Cyberpunk 2077 перед покупкою, на консолях Xbox Series X/S та PlayStation 5 доступна демоверсія.

Джерело:
Cyberpunk

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 15.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: