Колишній геймдиректор The Witcher 3 та Cyberpunk 2077 заснував студію Rebel Wolves

Група колишніх співробітників CD Projekt RED на чолі з Конрадом Томашкевичем (Konrad Tomaszkiewicz) заснували ігрову студію Rebel Wolves. Конрад пропрацював 17 років у CD Projekt, зокрема, він відповідав за створення The Witcher 3 та обіймав посаду допоміжного геймдиректора Cyberpunk 2077. Колектив Rebel Wolves складається зі співробітників з досвідом роботи над серією The Witcher та окремими іграми, на зразок Cyberpunk 2077, Thronebreaker й Shadow Warrior 2.

Rebel Wolves

Наразі Rebel Wolves працює над дебютною грою. За словами Томашкевича, вони хочуть зробити «Святий Грааль комп'ютерних рольових ігор». Цілі Rebel Wolves для свого дебютного проєкту також чітко визначені. Команда має багатий досвід у створенні однокористувальних ігор з глибоким сюжетом і це той жанр, якого вона прагне досягти. Конкретний проєкт є RPG у жанрі темного фентезі.

Також Томашкевич прокоментував популярну нині тему створення метавсесвітів та використання токенів NFT в іграх. Реакція Конрада на такі тенденції є однозначною: «Це дуже просто. У наших іграх їх не буде. Ніколи».

Джерело:
GamesIndustry

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 17.02.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: