Chernobylite оновили до Enhanced Edition, з'явилося трасування променів

Польські розробники The Farm 51 випустили масштабне оновлення для гри Chernobylite. Цей атмосферний стелс-шутер з елементами виживання вийшов улітку минулого року. В окремому огляді ми розбирали продуктивність та технічні особливості деяких графічних режимів Chernobylite. Тепер гра стане ще красивішою та атмосфернішою.

Найважливішим технічним покращенням стане використання трасування променів. Технологія дозволить досягти більш природного освітлення та реалістичних віддзеркалень. Завдяки теселяції покращено деталізацію дерев. Компенсувати підвищене навантаження на GPU можна завдяки технологіям масштабування NVIDIA DLSS та AMD FSR, особливості яких ми розбирали у нашому огляді.

Також у грі стартував Season 1, який передбачає нові активності та події. Гра серйозно відрізняється від тієї, що була на старті. Додано нову локацію — Житловий район Прип'яті. Додані нові місії, нові монстри, нова зброя (зокрема безшумний тактичний арбалет) та нові сюжетні елементи.

У розробників великі плани з розвитку гри: до кінця року планується чотири сезони з новим контентом і подіями, основна частина яких доступна гравцям безоплатно. В рамках наступного сезону вийде велике сюжетне доповнення «Примари минулого» та VR-контент.

Покращена версія Chernobylite Enhanced Edition доступна для консолей PS5, Xbox Series X|S та PC. Для користувачів персональних комп'ютерів оновлення безплатне. Одночасно на гру діє знижка у Steam, до 2 травня Chernobylite можна придбати за 209 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 22.04.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: