Загальні продажі серії Tomb Raider сягли 88 млн копій, у Deus Ex 12 млн копій

Нещодавно ми писали про покупку студій Crystal Dynamics, Eidos Montreal та Square Enix Montreal шведською компанією Embracer Group. В рамках відеотрансляції, присвяченій цій угоді, були озвучені цифри про продажі серій Tomb Raider та Deus Ex.

Загальний тираж Tomb Raider досяг 88 мільйонів копій, з яких 38 мільйонів припало на нову трилогію, запущену у 2013 році:

Окремо відзначається велика кількість завантажень мобільних ігор — 53 мільйони завантажень. До них відносяться Lara Croft and Guardian of Light, Lara Croft and The Temple of Osiris, Lara Croft: Relic Run і Lara Croft Go.

Також озвучено загальні продажі серії Deus Ex, а саме дилогії Human Revolution та Mankind Divided. На ці два проєкти припало 12 мільйонів проданих копій. Мобільні ігри Deus Ex: The Fall та Deus Ex: GO завантажені 2 мільйони разів.

Заодно випливла інформація, що представник Embracer Group в інтерв'ю журналісту Давиду Анфоссі заявив про плани на нову частину Deus Ex. Але швидко з'явилося спростування про неправильну інтерпретацію. Ймовірно керівництво розглядає цю серію як важливу, але ще зарано говорити про нові проєкти. Однак, після покупки розробників є всі шанси на відродження франшизи.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)