Можливі скриншоти нової гри серії Silent Hill

Останніми роками активно мусуються чутки, що Konami планує відродити серію Silent Hill. Причому в різний час виринала інформація, що в розробці може бути одразу кілька проєктів цієї франшизи. Згадувалась можливість того, що одна з ігор створюється Хідео Кодзимою та Kojima Productions. І це попри складні відносини Кодзими з Konami. Свого часу компанія закрила розробку проєкту Silent Hills і навіть видалила із загального доступу демо-версію гри P.T. Натяк на відродження серії фанати побачили у дивному анонсі хорору Abandoned. Навколо проєкту виникла ціла теорія, в рамках якої за різними натяками виходило, що це гра у світі Silent Hill. Але пошук глибинних смислів закінчився тим, що голова студії Blue Box Game особисто заявив про непричетність до франшизи.

Тепер настав час реальніших зливів, а не простих домислів. Інсайдер Dusk Golem, який раніше розкрив інформацію про Resident Evil Village до моменту офіційного анонсу, стверджує, що у нього є дані про нову гру серії Silent Hill. І він навіть опублікував у Twitter кілька скриншотів із ранньої версії гри 2020 року, які були оперативно видалені через порушення авторського права.

Це явно натякає, що ілюстрації належать до реальної гри. Питання в тому, чи це проєкт у світі Silent Hill.

Героями гри будуть дівчата на ім'я Аніта та Майя, і якесь важливе значення мають SMS-повідомлення. Більше подробиць інсайдер обіцяє опублікувати пізніше. При цьому він також підтверджує ранні чутки, що це не єдиний проєкт по франшизи.

Після появи таких зливів можна очікувати повноцінного анонсу гри цього року.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 13.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: