Sony розкрила продажі своїх ігор на PC

Компанія Sony поділилася інформацією про успіхи підрозділу PlayStation PC. За останні два роки компанія портувала три колишні ексклюзиви PlayStation для платформи PC. Найбільший успіх мав екшен Horizon Zero Dawn, який розійшовся тиражем 2,49 млн копій. Це відмінний результат для гри, яка стартувала у 2020 році, майже на три роки пізніше реліза на PlayStation 4. Вона принесла понад 60 млн доларів чистого доходу. Гра Days Gone, що вийшла для ПК рік тому, розійшлася тиражем у 852 тис. копій, принісши дохід 22,7 млн доларів.

Комп'ютерна версія God of War, що вийшла у січні, вже продалася в кількості 971 тисяча копій, принісши 26 млн доларів.

Sony очікує зростання доходу від комп'ютерного напрямку у 2022 фінансовому році. Цьому допоможе швидкий вихід Uncharted: Legacy of Thieves Collection на PC, але однією грою Sony явно не обмежиться.

Для якісного портування своїх проєктів минулого року Sony придбала компанію Nixxes з багаторічним досвідом по перенесенню ігор з консолей на ПК.

Також Sony почала активно вкладатися в телесеріали за мотивами своїх ігрових франшиз. Вже йде знімання серіалу The Last of Us, стартували роботи над Ghost of Tsushima та Twisted Metal. А тепер підтверджено плани на серіал Horizon Zero Dawn від Netflix та God of War від Amazon Prime Video.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 19)