Нові подробиці про Starfield

Захід Xbox & Bethesda Games Showcase запам'ятався по великій презентації Starfield, яку провів особисто Тодд Говард, провідний гейм-дизайнер Bethesda Game Studios. Це найбільший та амбітний проєкт студії з часів Skyrim.

Нам вперше показали реальні ігрові кадри з дослідженням чужої планети, космічними перельотами та перестрілками.

Гра вражає своїм розмахом. У Starfield буде понад 100 зіркових систем, на яких для висадки та дослідження доступно понад 1000 планет. Деякі планети покриті густонаселеними містами, інші покриті пустелями та населені небезпечними істотами. Сюжет побудований навколо пошуку артефактів, які допоможуть розкрити таємниці всесвіту.

Для подорожей використовують космічні кораблі різної конструкції. Гравець зможе збирати свій транспортний засіб із різних блоків, модифікувати його та змінювати зовнішній вигляд. У кораблів буде різноманітне озброєння та щити. Будуть і космічні битви. Також кораблі можна стикувати між собою та висаджуватися на борт. Стрілянина на планетах нагадує останні частини Fallout, але без тактичної паузи.

На планетах ми будемо зводити бази та видобувати ресурси. Будівництву та крафтингу приділено особливу увагу. Коштом нових ресурсів можна покращувати свою техніку та зброю. Для обслуговування баз можна наймати NPC, яких ми зустрічаємо під час своїх подорожей.

Буде просунутий редактор персонажів, який дозволить тонко налаштовувати зовнішній вигляд. Залежно від обраної передісторії, герой отримає різні стартові навички.

Гра надійде у продаж у 2023 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 13.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: