У Steam стартував Ukrainian Games Festival

До Дня Незалежності України організатори конкурсу розробників Indie Cup запустили Ukrainian Games Festival. Це фестиваль ігор від українських розробників у найбільшому магазині PC-ігор Steam. До нього увійшли понад 200 проєктів — як блокбастери від GSC Game World та Frogwares, так і безліч цікавих інді-ігор. На сторінці представлено 50 демо-версій, понад 60 ігор зі знижкою, а також багато проєктів, які ще не вийшли.

В рамках фестивалю можна купити зі знижкою S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (-75%), Sherlock Holmes: The Devil's Daughter (-80%), Козаки 3 (-60%), Ostriv (-10%), Strategic Mind: Blitzkrieg (-40%), FoxTail (-35%) та багато інших ігор. Для зручності ігри на Ukrainian Games Festival поділено на добірки — за розробниками, жанрами, знижками, а також тематикою. Наприклад, «Українська класика», «Добрі ігри», «Наукова фантастика» і навіть «Пані та панове коцькі» — з іграми про котів.

Переглянути всі пропозиції можна на сторінці Ukrainian Games Festival. Захід завершиться 28 серпня.

Фестиваль організований за підтримки української спільноти розробників Ukrainian Indie Developers. В оформленні допомагав Іван Засядевівк, автор гри PUSS!

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 23.08.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: