Fallout виповнюється 25 років: в Amazon Prime Gaming можна забрати Fallout 76

Серія Fallout, безумовно, входить до пантеону найкращих комп'ютерних рольових ігор та встигла завоювати любов безлічі геймерів по всьому світу.

Перші «Жителі Сховища» вирушили у мандрівку за водяним чипом 10 жовтня 1997 року — саме в цей день відбувся реліз Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game на ринках Північної Америки для операційних систем MS-DOS та Windows 95.

Компанія Bethesda, яка має права на Fallout, підготувала цілий місяць активностей з нагоди знаменної дати. Їх можна знайти на спеціальній сторінці fallout25.com.

Мабуть, головним подарунком є можливість отримати багатокористувацьку рольову гру Fallout 76 для Windows Store в рамках підписки Amazon Prime Gaming. Її можна оформити на пробний період, при цьому ігри дістануться безплатно та назавжди.

З 4 по 11 жовтня пройде тиждень безплатної гри Fallout 76 у Bethesda Store. Власники абонемента Xbox Game Pass Ultimate можуть отримати місяць передплати Fallout 1st, доступний до 24 жовтня.

Bethesda також підтвердила, що випустить нове оновлення для гри Fallout Shelter — перше за чотири роки. У ньому буде представлена лінійка квестів на інопланетну тематику з новими ворогами та новою зброєю, нові мешканці та нова тема кімнат для Сховищ.

Джерело:
Bethesda

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 04.10.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: