Технологія Nvidia DLSS 3 незабаром з'явиться в Microsoft Flight Simulator, A Plague Tale: Requiem та F1 22

Однією з головних «фішок» відеокарт GeForce RTX 40-ї серії є технологія DLSS 3. На відміну від попередніх версій Deep Learning Super Sampling, які відповідають за масштабування зображення, нова технологія на основі ШІ-алгоритмів може створювати цілі кадри. Про те, в яких іграх майбутні власники GeForce RTX 4090 зможуть випробувати DLSS 3, «зелений» чипмейкер нагадав в окремому матеріалі.

Nvidia DLSS 3

Технологія Nvidia DLSS 3 вже доступна у королівській битві Super People, а сьогодні вийдуть відповідні оновлення для MMO Justice та екшену Loopmancer. У понеділок, 17 жовтня, з'явиться новий патч для Microsoft Flight Simulator, а у вівторок відбудеться вихід A Plague Tale: Requiem, де DLSS 3 буде доступна з дня випуску. Крім того, найближчим часом підтримку цієї технології отримає гоночний симулятор F1 22.

Що стосується власників відеокарт GeForce RTX минулих поколінь, то для підвищення частоти кадрів вони можуть скористатися технологією DLSS 2. На цей час підтримка Deep Learning Super Sampling була реалізована більш ніж у 216 іграх та додатках. До кінця жовтня DLSS 2 з'явиться в іграх PC Building Simulator 2, The Last Oricru Launches, Batora: Lost Haven, Gotham Knights Out та Sackboy: A Big Adventure.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 12.10.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: