CD Projekt RED офіційно підтвердила розробку ремейку The Witcher

Кілька тижнів тому CD Projekt RED розкрила довгострокові плани розвитку ігрових франшиз The Witcher та Cyberpunk. Тоді ми дізналися, що окрім нової трилогії, над якою працює сама компанія, зовнішня студія розробляє проєкт із кодовим ім'ям Canis Majoris. Виявилося, що під цією назвою ховається ремейк першого «Відьмака».

The Witcher Remake створюється силами польської студії Fool's Theory на базі рушія Unreal Engine 5. У команду розробників увійшли ветерани ігробуду, які брали участь у створенні The Witcher 2: Assassins of Kings та The Witcher 3: Wild Hunt. Зрозуміло, що контролювати роботу над ремейком буде сама CD Projekt RED.

На жаль, інші подробиці про ремейк «Відьмака» CD Projekt RED розкривати не поспішає. Зараз гра знаходиться на ранній стадії розробки, тому пройде ще чимало часу перед тим, як ми побачимо перші кадри. Орієнтовні терміни виходу й список платформ також не було оголошено, але The Witcher Remake, ймовірно, буде доступний на ПК, консолях Xbox Series X/S та PlayStation 5.

Джерело:
TheWitcher

Обговорити в форумі (коментарів: 30)