DICE показала зміни в третьому сезоні Battlefield 2042

Компанія DICE розповіла про третій сезон Battlefield 2042 під назвою Escalation, який незабаром стартує у грі. Представлено кілька нових трейлерів із демонстрацією змін та ігрового процесу.

У третьому сезоні оновлять та перероблять великі карти Breakaway та Manifest. Гра отримає нову карту Spearhead, яка відправить гравців до Швеції. На карті розташовано два високотехнологічні автоматизовані заводи. Будинки розділені скелястим кам'янистим пустельним ландшафтом зі звивистими стежками.

У гру додадуть нового оперативника Zain. Його особливостями є гранатомет XM370A та прискорене відновлення здоров'я після вбивств.

З'явиться новий танк EMKV90-TOR, який має два бойові режими — мобільність та облога. Додадуть нову зброю — рельсотрон RORSCH MK-4, напівавтоматичний дробовик NVK-S22 Smart Shotgun, пістолет NVK-P125 Bullpup. Додадуть нові випробування, виконання яких дозволить відкрити класичну зброю з Battlefield Portal.

Третій сезон стартує 22 листопада, але частина змін з'явиться не одразу. Оновлення для старих карт Breakaway та Manifest вийде лише у грудні та січні. Пізніше розробники обіцяють переробити систему фахівців, перебалансувати вміння та спорядження.

У день старту Escalation гра з'явиться у передплатних сервісах Xbox Game Pass та EA Play. Також буде запущено безплатний пробний період, протягом якого гра доступна всім охочим. На PC безплатний період триватиме з 1 по 5 грудня, на Xbox з 1 по 4 грудня, а на PlayStation з 16 по 23 грудня.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 18.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: