Ubisoft повертається до Steam — у сервісі Valve з'явиться Assassin's Creed Valhalla

Вже давно ходять чутки, хто компанія Ubisoft готова відмовитися від політики випуску своїх ігор лише на обраних платформах. З 2019 року компанія випускає свої ігри в магазинах Ubisoft Connect та Epic Games Store. Але тепер великі проєкти повертаються і до сервісу Valve, про що офіційно заявлено самою компанією Ubisoft.

Насамперед це стосується Assassin's Creed Valhalla, найпопулярнішої гри Ubisoft за останні два роки. Valhalla вже має сторінку в Steam, але доступна гра стане 6 грудня. Цього ж дня для гри виходить останній додаток The Last Chapter, який закриє всі сюжетні лінії. Очевидно, що в Steam буде доступне повне видання з усім додатковим контентом.

Після Valhalla у Steam з'являться й інші проєкти, вже заявлена містобудівна стратегія Anno 1800 та спортивна гра Roller Champions. Far Cry 6 поки що не згадується, але, ймовірно, і ця гра загляне в Steam. Однак точних планів Ubisoft щодо майбутніх релізів на платформі Valve поки що не озвучено. Не можна виключати, що практика пізнього виходу ігор після релізу в Ubisoft Connect буде збережена для деяких проєктів.

Джерело:
Eurogamer

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 22.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: