Чутки: у розробці дві великі гри по «Чужому», включаючи продовження Alien: Isolation

Портал Insider Gaming поділився інформацією про нові ігри за мотивами «Чужих». Джерела Insider Gaming стверджують, що у розробці знаходиться нова AAA-гра з попередньою датою виходу в період зимових свят 2023 року. Проєкт проходить під назвою Marathon і розробляється для консолей поточного покоління (очевидно, серед платформ буде і PC). Нова гра — це survival horror, натхненний серіями Dead Space та Resident Evil. Зазначимо, що згадується саме гра Alien, а не Aliens. Тобто проєкт більше про хорор, а не стрілянину та масштабні битви. Якщо автори хочуть наголосити на зв'язку з фільмом «Чужі», то відразу виносять його в заголовок, як це було з шутерами Aliens: Colonial Marines та Aliens: Fireteam Elite.

Також у розробці продовження Alien: Isolation. Оригінальна гра 2014 року розійшлася тиражем понад два мільйони та запам'яталася багатьом гравцям чудово переданою атмосферою першого фільму. Розробкою першої частини займалася студія Creative Assembly, відома за стратегічною серією Total War. Ймовірно, ця ж команда займеться і продовженням Isolation, але підтвердження цього поки що немає.

Крім озвучених проєктів, вже офіційно анонсовану гру, яка вийде у 2023 році. Це тактична Aliens: Dark Descent, що є своєрідним клоном XCOM у світі «Чужих».

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 23.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: