Трейлер і перші подробиці next-gen версії The Witcher 3: Wild Hunt

Учора ввечері CD Projekt Red провела спеціальну трансляцію, під час якої розробники розповіли про next-gen оновлення для легендарної рольової гри The Witcher 3: Wild Hunt.

Також був показаний видовищний трейлер зі сценами оновленої версії. У відео можна спостерігати покращену деталізацію та перероблене освітлення. Однак не варто очікувати кардинальних змін, навряд чи гра здивує комп'ютерних гравців, особливо тих, хто встиг пограти з графічними модами.

Гра отримає новий рівень Ultra+ для потужних ПК. Буде додано глобальне освітлення та тіні на базі трасування променів. Віддзеркалення покращать за допомогою класичної технології Screen Space Reflection. Поліпшать моделі оточення, траву та додадуть 4K-текстури. Для підвищення продуктивності впроваджено технології AMD FSR 2 та Nvidia DLSS.

Для консолей передбачено режими «Якість» та «Продуктивність». На PS5 і Xbox Series X можна розраховувати на 4K при 30 кадрах з максимальною якістю, що передбачає деталізацію на рівні Ultra та активне трасування, або на 60 кадрів у більш простому продуктивному режимі. Гра використовує AMD FSR 2 для стабільної продуктивності на консолях. Навіть на молодшій консолі Xbox Series S буде доступний режим 60 кадрів. Гравці PS5 отримають нові тактильні функції керування за допомогою тригерів Dualsense.

В оновленій версії буде фоторежим. Можна збільшити розмір субтитрів, що є корисним для великих екранів. З'явиться спеціальний квест та броня, пов'язані з серіалом від Netflix. Додано кросплатформні збереження, можна одночасно проходити одну сюжетну лінію на різних пристроях (на ПК і консолях).

Оновлення для next-gen версії вийде на PC, Xbox Series X|S та PS5 14 грудня. Власникам оригінальної версії це оновлення буде доступне безплатно.

Нагадаємо, що цього року на нашому сайті виходило велике тестування сучасних відеокарт в актуальній версії The Witcher 3: Wild Hunt.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 24.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: